Видео: И жене су за 8. март викале на судију!

Фудбалски савез Србије имаће много посла са судијама уколико жели да оствари зацртани циљ – да у наредном периоду има најављених “десет Милорада Мажића”.

Фудбал 09.03.2017 | 20:00
Видео: И жене су за 8. март викале на судију!
Како сада стоје ствари судије ће прво морати добро да увежбају како да реагују у најпростијим фудбалским ситуацијама, па тек онда да размишљају о висинама Милорада Мажића.

Јер оно што се суди или не суди у Србији дефинитивно је за рубрику “Веровали или не”. И не вреде ту објашњења како су “и судије људи”, како је “у питању делић секинде”, како су “грешке саставни део спорта”.

Партизан је јуче победио Металац (3:0), али је невероватно да је у центру пажње, уместо 28 играча и два тренера, био помоћни судија Слободан Павловић из Ужица.

Он је у 71. минуту утакмице, при резултату 2:0 за Партизан подигао заставицу и показао офсајд позицију Евертона, који је у моменту када му је упућена лопта био на својој половини (!).

Свима је јасно, чак и 101 жени која је осми март прославила на трибинама Партизановог стадиона, да играч не може бити у офсајд позицији када је на својој половини терена, али не и појединим српским арбитрима.

И, опет, ни ова грешка не би толико подигла прашину међу навијачима Партизана, да само пар дана раније на дербију није признат гол Црвене звезде, иако је Руиз заједно с лоптом био у гол-ауту.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар