Video: I žene su za 8. mart vikale na sudiju!

Fudbalski savez Srbije imaće mnogo posla sa sudijama ukoliko želi da ostvari zacrtani cilj – da u narednom periodu ima najavljenih “deset Milorada Mažića”.

Fudbal 09.03.2017 | 20:00
Video: I žene su za 8. mart vikale na sudiju!
Kako sada stoje stvari sudije će prvo morati dobro da uvežbaju kako da reaguju u najprostijim fudbalskim situacijama, pa tek onda da razmišljaju o visinama Milorada Mažića.

Jer ono što se sudi ili ne sudi u Srbiji definitivno je za rubriku “Verovali ili ne”. I ne vrede tu objašnjenja kako su “i sudije ljudi”, kako je “u pitanju delić sekinde”, kako su “greške sastavni deo sporta”.

Partizan je juče pobedio Metalac (3:0), ali je neverovatno da je u centru pažnje, umesto 28 igrača i dva trenera, bio pomoćni sudija Slobodan Pavlović iz Užica.

On je u 71. minutu utakmice, pri rezultatu 2:0 za Partizan podigao zastavicu i pokazao ofsajd poziciju Evertona, koji je u momentu kada mu je upućena lopta bio na svojoj polovini (!).

Svima je jasno, čak i 101 ženi koja je osmi mart proslavila na tribinama Partizanovog stadiona, da igrač ne može biti u ofsajd poziciji kada je na svojoj polovini terena, ali ne i pojedinim srpskim arbitrima.

I, opet, ni ova greška ne bi toliko podigla prašinu među navijačima Partizana, da samo par dana ranije na derbiju nije priznat gol Crvene zvezde, iako je Ruiz zajedno s loptom bio u gol-autu.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar