Муслин без Катаија и Настасића на Грузију

Селектор репрезентације Србије саопштиће данас имена играча за утакмицу против Грузије 24. марта у Тбилисују

Србија 09.03.2017 | 12:44
Муслин без Катаија и Настасића на Грузију
После скоро пет месеци паузе од последњих утакмица са Велсом и Украјином, селектор Славољуб Муслин, поново ће за десет дана окупити репрезентативце Србије у Старој Пазови. Већ данас у подне биће познато са којим ће играчима стратег Орлова напасти Грузине у Тбилисију 24. марта.

Извесно је да већих промена на списку селектора Муслина неће бити, међутим, због жутих картона изостаће Матија Настасић и Александар Катаи.

С друге стране, од повреде се опоравио дефанзивац Јагош Вуковић, а судећи по форми и голу у последњем колу, он ће се највероватније поново наћи на списку селектора Муслина.

Кад су голмани у питању, Предраг Рајковић одлично брани у Израелу и највероватније ће добити предност у односу на досадашњег првог голмана репрезентације Владимира Стојковића. До утакмице са Грузијом, ипак, све може да се промени.

Славољуба Муслина може да радује и форма Александра Коларова. Леви бек Орлова се баш као и Душан Тадић минулог викенда нашао у тиму кола Премијер лиге. Неће бити много изненађења када је у питању одбрана, предводиће је поново Бранислав Ивановић.

У везном реду у конкуренцији остају Филип Костић, Лазар Марковић, Зоран Тошић, Лука Миливојевић, Немања Матић, док би напад и на утакмици у Тбилисију требало да предводи Александар Митровић. Обзиром да је и Андрија Павловић почео да игра, а у последњем мечу је и дао гол, требало би очекивати и његов повратак у репрезентацију Србије.

Орлови ће се окупити у Старој Пазови у понедељак, 20. марта, а дан пре утакмице отпутоваће у Тбилиси.

(Спортски зурнал)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бањалучки делија

09.03.2017 15:14

Муслин је у Звезди форсиро тог Вуковића па и сад наставља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЧАРУГА

09.03.2017 17:01

Таг Владимира Стојковића више не треба ни звати у репрезентацију А не размишљати да је први голман.

ОДГОВОРИТЕ