Muslin bez Kataija i Nastasića na Gruziju

Selektor reprezentacije Srbije saopštiće danas imena igrača za utakmicu protiv Gruzije 24. marta u Tbilisuju

Srbija 09.03.2017 | 12:44
Muslin bez Kataija i Nastasića na Gruziju
Posle skoro pet meseci pauze od poslednjih utakmica sa Velsom i Ukrajinom, selektor Slavoljub Muslin, ponovo će za deset dana okupiti reprezentativce Srbije u Staroj Pazovi. Već danas u podne biće poznato sa kojim će igračima strateg Orlova napasti Gruzine u Tbilisiju 24. marta.

Izvesno je da većih promena na spisku selektora Muslina neće biti, međutim, zbog žutih kartona izostaće Matija Nastasić i Aleksandar Katai.

S druge strane, od povrede se oporavio defanzivac Jagoš Vuković, a sudeći po formi i golu u poslednjem kolu, on će se najverovatnije ponovo naći na spisku selektora Muslina.

Kad su golmani u pitanju, Predrag Rajković odlično brani u Izraelu i najverovatnije će dobiti prednost u odnosu na dosadašnjeg prvog golmana reprezentacije Vladimira Stojkovića. Do utakmice sa Gruzijom, ipak, sve može da se promeni.

Slavoljuba Muslina može da raduje i forma Aleksandra Kolarova. Levi bek Orlova se baš kao i Dušan Tadić minulog vikenda našao u timu kola Premijer lige. Neće biti mnogo iznenađenja kada je u pitanju odbrana, predvodiće je ponovo Branislav Ivanović.

U veznom redu u konkurenciji ostaju Filip Kostić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Luka Milivojević, Nemanja Matić, dok bi napad i na utakmici u Tbilisiju trebalo da predvodi Aleksandar Mitrović. Obzirom da je i Andrija Pavlović počeo da igra, a u poslednjem meču je i dao gol, trebalo bi očekivati i njegov povratak u reprezentaciju Srbije.

Orlovi će se okupiti u Staroj Pazovi u ponedeljak, 20. marta, a dan pre utakmice otputovaće u Tbilisi.

(Sportski zurnal)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Banjalučki delija

09.03.2017 15:14

Muslin je u Zvezdi forsiro tog Vukovića pa i sad nastavlja.

ODGOVORITE
Name

ČARUGA

09.03.2017 17:01

Tag Vladimira Stojkovića više ne treba ni zvati u reprezentaciju A ne razmišljati da je prvi golman.

ODGOVORITE