Настављена потрага за Константином

Припадници Федералне управе цивилне заштите кренули су поново јутрос у 6. 00 сати у потрагу за несталим 10-годишњим дјечаком на Мајевици у општини Лопаре, потврдила је портпарол ФУЦЗ-а Мајда Ковач.

Босна и Херцеговина 09.03.2017 | 08:48
Настављена потрага за Константином
Нагласила је како су у потрагу кренула три пса са три водича и два дрона са два пилота.

"Јутрос киша не пада тако да је потрага могла да се настави у пуном јеку", истакла је Ковач.

Додала је да су осим припадника ФУЦЗ, на терену и припадници Горске службе спашавања Дистриката Брчко, Цивилне заштите Општине Лопаре, ловци, мјештани и око 150 полицајаца Републике Српске.

"Потрага за несталим дјечаком трајала је јуче до ноћних сати, али нажалост, због невремена и кише која је непрестано падала те клизавог терена по таквим условима било је немогуће синоћ радити", казала је Ковач додавши како је потрага због тога настављена јутрос.



Десетогодишњи дјечак Константин Стијепић нестао је на Мајевици код Лопара. Нестанак дјечака пријавила је његова мајка прекјуче око 18.00 сати. Навела је да је дјечак, који болује од аутизма, око 13 сати нестао између насеља Липовица и Лабуцке, недалеко од породичне куће.

(Н1)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Туга...

09.03.2017 07:54

Мобилишите 5.000 војника да се распореде у ширини од 10 километара и пречешљају планину за један дан, шта глумите са је*еним дроновима и глупостима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дани

09.03.2017 09:15

Туга,управу сте то сто казете!!! Ради се о Дјецијем зивоту, а они сви лагано јер им вријеме омета. Јадна нам је Дрзава!!!

Name

камелеон

09.03.2017 09:38

Надати се да ће Бог дати да је мали жив. Али поставља се питање, ко је надзирао и водио бригу о њему, кад се зна да је оболео од аутизма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аутизам

09.03.2017 12:17

Ја имам сина који болује од аутизма 4 пут ми је покушао побећи и успела сам га спасити и сацуwа ти до сад уз БОЗЈУ помоц али поред сwега тога имам мужа још једно дијете и сто обаwеза моје сwако јутро кад отwорим оци је то дал је ту дали је још уwјек ту тај страх не пролази никад незнас кад мозе отићи или побећи они то планирају сами у својој глаwи а незнају где их то wоди морају се чувати као оци у глаwу не насло никога то је за родитеље најтеже можда и ја да немам дијете са аутизмом неби могла разумјети како га нису успели чуwати моје су руке цитаwе изгребане од његоwих зато што хоће да га пустим да трчи на бусс који бусс дали зна шта значи трчати улицом где је саобраћај колико је пута пао на улицу и неце да устане плаце ја плацем са њим народ гледа и пита се ста му је дали је нормалан а нико да помогне

Name

Чуј

09.03.2017 10:53

Чуј прекинута потрага због временски прилика, - пада киша, дали се неко пита како ће то дијете само провести ноћ па и њему пада киша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопарцан

09.03.2017 12:53

Прикљуцио се потрази и хеликоптер ..претпоставка је да је хеликоптерског сервиса Рс-а

ОДГОВОРИТЕ