Nastavljena potraga za Konstantinom

Pripadnici Federalne uprave civilne zaštite krenuli su ponovo jutros u 6. 00 sati u potragu za nestalim 10-godišnjim dječakom na Majevici u opštini Lopare, potvrdila je portparol FUCZ-a Majda Kovač.

Bosna i Hercegovina 09.03.2017 | 08:48
Nastavljena potraga za Konstantinom
Naglasila je kako su u potragu krenula tri psa sa tri vodiča i dva drona sa dva pilota.

"Jutros kiša ne pada tako da je potraga mogla da se nastavi u punom jeku", istakla je Kovač.

Dodala je da su osim pripadnika FUCZ, na terenu i pripadnici Gorske službe spašavanja Distrikata Brčko, Civilne zaštite Opštine Lopare, lovci, mještani i oko 150 policajaca Republike Srpske.

"Potraga za nestalim dječakom trajala je juče do noćnih sati, ali nažalost, zbog nevremena i kiše koja je neprestano padala te klizavog terena po takvim uslovima bilo je nemoguće sinoć raditi", kazala je Kovač dodavši kako je potraga zbog toga nastavljena jutros.



Desetogodišnji dječak Konstantin Stijepić nestao je na Majevici kod Lopara. Nestanak dječaka prijavila je njegova majka prekjuče oko 18.00 sati. Navela je da je dječak, koji boluje od autizma, oko 13 sati nestao između naselja Lipovica i Labucke, nedaleko od porodične kuće.

(N1)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Tuga...

09.03.2017 07:54

Mobilišite 5.000 vojnika da se rasporede u širini od 10 kilometara i prečešljaju planinu za jedan dan, šta glumite sa je*enim dronovima i glupostima!

ODGOVORITE
Name

Dani

09.03.2017 09:15

Tuga,upravu ste to sto kazete!!! Radi se o Djecijem zivotu, a oni svi lagano jer im vrijeme ometa. Jadna nam je Drzava!!!

Name

kameleon

09.03.2017 09:38

Nadati se da će Bog dati da je mali živ. Ali postavlja se pitanje, ko je nadzirao i vodio brigu o njemu, kad se zna da je oboleo od autizma.

ODGOVORITE
Name

Autizam

09.03.2017 12:17

Ja imam sina koji boluje od autizma 4 put mi je pokušao pobeći i uspela sam ga spasiti i sacuwa ti do sad uz BOZJU pomoc ali pored swega toga imam muža još jedno dijete i sto obaweza moje swako jutro kad otworim oci je to dal je tu dali je još uwjek tu taj strah ne prolazi nikad neznas kad moze otići ili pobeći oni to planiraju sami u svojoj glawi a neznaju gde ih to wodi moraju se čuvati kao oci u glawu ne naslo nikoga to je za roditelje najteže možda i ja da nemam dijete sa autizmom nebi mogla razumjeti kako ga nisu uspeli čuwati moje su ruke citawe izgrebane od njegowih zato što hoće da ga pustim da trči na buss koji buss dali zna šta znači trčati ulicom gde je saobraćaj koliko je puta pao na ulicu i nece da ustane place ja placem sa njim narod gleda i pita se sta mu je dali je normalan a niko da pomogne

Name

Čuj

09.03.2017 10:53

Čuj prekinuta potraga zbog vremenski prilika, - pada kiša, dali se neko pita kako će to dijete samo provesti noć pa i njemu pada kiša.

ODGOVORITE
Name

Loparcan

09.03.2017 12:53

Prikljucio se potrazi i helikopter ..pretpostavka je da je helikopterskog servisa Rs-a

ODGOVORITE