Отежан саобраћај Лопаре и Челић

На дионици регионалног пута од Лопара према Челићу, који се налази у Федерацији БиХ, због одрона у рејону Бруснице саобраћај се одвија једном траком, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Босна и Херцеговина 09.03.2017 | 07:13
Отежан саобраћај Лопаре и Челић
Због изливања воде на подручју Бијељине обустављен је саобраћај за путничка возила на дионици регионалног пута Бобетино Брдо-Доња Буковица.

На подручју Бањалуке и даље је на снази обустава саобраћаја на локалном путу који од улаза у Врбању води према Дебељацима, док се на локалном путу Бањалука-Карановац у мјесту Јагаре саобраћај одвија једном траком.

Због изливања воде у дистрикту Брчко отежано се саобраћа у мјесту Доња Скакава на регионалном путу Церик-Брчко, док је у Федерацији БиХ на снази обустава саобраћаја у мјесту Срнице на регионалном путу Градачац-Грачаница.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

слика

09.03.2017 08:51

Ово је права слика владајуцих партија у БИХ.Они неце да знају како у европи на опасним мјестима постоје подпорни зидови са мрезама.Мозете замислити да се у овом тренутку ту насао неки аутобус са путницима или туристима или било које возило ста би се десило.А политицари вамо муте бистру воду како им је народ угрозен од оног другог,срам их било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ккккк

09.03.2017 12:02

Је ли проходан пут Лопаре-Веселиновац-Тузла или се од Лопара за Тузлу иде преко Прибоја?

ОДГОВОРИТЕ