Otežan saobraćaj Lopare i Čelić

Na dionici regionalnog puta od Lopara prema Čeliću, koji se nalazi u Federaciji BiH, zbog odrona u rejonu Brusnice saobraćaj se odvija jednom trakom, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Bosna i Hercegovina 09.03.2017 | 07:13
Otežan saobraćaj Lopare i Čelić
Zbog izlivanja vode na području Bijeljine obustavljen je saobraćaj za putnička vozila na dionici regionalnog puta Bobetino Brdo-Donja Bukovica.

Na području Banjaluke i dalje je na snazi obustava saobraćaja na lokalnom putu koji od ulaza u Vrbanju vodi prema Debeljacima, dok se na lokalnom putu Banjaluka-Karanovac u mjestu Jagare saobraćaj odvija jednom trakom.

Zbog izlivanja vode u distriktu Brčko otežano se saobraća u mjestu Donja Skakava na regionalnom putu Cerik-Brčko, dok je u Federaciji BiH na snazi obustava saobraćaja u mjestu Srnice na regionalnom putu Gradačac-Gračanica.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

slika

09.03.2017 08:51

Ovo je prava slika vladajucih partija u BIH.Oni nece da znaju kako u evropi na opasnim mjestima postoje podporni zidovi sa mrezama.Mozete zamisliti da se u ovom trenutku tu nasao neki autobus sa putnicima ili turistima ili bilo koje vozilo sta bi se desilo.A politicari vamo mute bistru vodu kako im je narod ugrozen od onog drugog,sram ih bilo.

ODGOVORITE
Name

Kkkkk

09.03.2017 12:02

Je li prohodan put Lopare-Veselinovac-Tuzla ili se od Lopara za Tuzlu ide preko Priboja?

ODGOVORITE