ЛЕ - Мурињо: Отказао бих меч због лошег терена!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо незадовољан је стањем терена у Ростову где ће "Црвени ђаволи" гостовати у првом мечу осмине финала Лиге Европе.

Фудбал 08.03.2017 | 19:30
ЛЕ - Мурињо: Отказао бих меч због лошег терена!
Тренер Ростова Иван Данилијантс раније је рекао да би терен могао да представља проблем фудбалерима енглеског тима.

Мурињо се сложио са том оценом и терен на стадиону Ростова упоредио са оним на Националном стадиону у Пекингу, где је његова екипа требало да одигра пријатељску утакмицу са Манчестер ситијем пре почетка сезоне, али је дуел отказан због лошег терена.

"Тешко ми је да поверујем да ћемо да играмо. Знам да морамо, али тешко ми је да поверујем да ћемо играти на таквом терену, ако га тако можете назвати. Заиста, не знам ни који тим да изведем. Не знам да ли ће играти Хенрих Мхитарјан, не знам. Морам добро да размислим, пошто сам очекивао нешто прихватљивије. На веома сличном терену у Кини, ми и Сити смо одлучили да не играмо. Али, чини се да ћемо сада морати", рекао је Португалац.

Он је навео да је о томе разговарао са представником Европске фудбалске уније (УЕФА).

"На кратко сам био у контакту са једним господином из Уефе када сам обишао терен. Када сам му рекао због чега сам забринут, рекао ми је: 'Играчи су осигурани, ако се нешто догоди неће бити проблема'", рекао је Мурињо.

Упркос забринутости око терена, за Јунајтед ће највероватније наступити најбољи стрелац Златан Ибрахимовић. Он је суспендован на три утакмице у Енглеској након што је признао насилничко понашње када је током утакмице лактом ударио противничког играча.

"Нећу реаговати на то, он ће играти у четвртак. Не коментаришем одлуке у Енглеској",закључио је менаџер Јунајтеда.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар