LE - Murinjo: Otkazao bih meč zbog lošeg terena!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nezadovoljan je stanjem terena u Rostovu gde će "Crveni đavoli" gostovati u prvom meču osmine finala Lige Evrope.

Fudbal 08.03.2017 | 19:30
LE - Murinjo: Otkazao bih meč zbog lošeg terena!
Trener Rostova Ivan Danilijants ranije je rekao da bi teren mogao da predstavlja problem fudbalerima engleskog tima.

Murinjo se složio sa tom ocenom i teren na stadionu Rostova uporedio sa onim na Nacionalnom stadionu u Pekingu, gde je njegova ekipa trebalo da odigra prijateljsku utakmicu sa Mančester sitijem pre početka sezone, ali je duel otkazan zbog lošeg terena.

"Teško mi je da poverujem da ćemo da igramo. Znam da moramo, ali teško mi je da poverujem da ćemo igrati na takvom terenu, ako ga tako možete nazvati. Zaista, ne znam ni koji tim da izvedem. Ne znam da li će igrati Henrih Mhitarjan, ne znam. Moram dobro da razmislim, pošto sam očekivao nešto prihvatljivije. Na veoma sličnom terenu u Kini, mi i Siti smo odlučili da ne igramo. Ali, čini se da ćemo sada morati", rekao je Portugalac.

On je naveo da je o tome razgovarao sa predstavnikom Evropske fudbalske unije (UEFA).

"Na kratko sam bio u kontaktu sa jednim gospodinom iz Uefe kada sam obišao teren. Kada sam mu rekao zbog čega sam zabrinut, rekao mi je: 'Igrači su osigurani, ako se nešto dogodi neće biti problema'", rekao je Murinjo.

Uprkos zabrinutosti oko terena, za Junajted će najverovatnije nastupiti najbolji strelac Zlatan Ibrahimović. On je suspendovan na tri utakmice u Engleskoj nakon što je priznao nasilničko ponašnje kada je tokom utakmice laktom udario protivničkog igrača.

"Neću reagovati na to, on će igrati u četvrtak. Ne komentarišem odluke u Engleskoj",zaključio je menadžer Junajteda.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar