Овако Путин честита 8. март дамама

Предсједник Русије Владимир Путин честитао је женама 8. март са стиховима Константина Балмонта.

Свијет 08.03.2017 | 10:37
Овако Путин честита 8. март дамама
Шеф руске државе се обратио свим женама Русије са традицоналном честитком поводом међународног дана жена, нагласивши нежност, бригу и душевна ствојства Рускиња.

"Ви попуњавате све својом љепотом и животном енергијом, гријете га њежношц́у и великодушношц́у, стварате атмосферу топлине, гостопримства, хармоније. Код ваше бриге о дјеци и унуцима, о својој породици немате одмора. Ми често говоримо: како све успијевате? Међутим, главно је ми вас волимо и цијенимо", рекао је Путин.

Предсједник Русије је нагласио да није чудно да су мушкарци вијековима посвец́ивали женама музику, стихове и подсетио на стихове пјесника Константина Балмонта о женама, преноси "Спутњик".

„Жена је са нама када се рађамо,

Жена је са нама у нашем посљедњем часу,

Жена је наше знамење када се боримо,

Жена је радост када отворимо очи“.

"У жени тражимо и увијек налазимо све: и надахнуц́е и утјеху. Жена — извор нашег сопственог живота и њен наставак кроз дјецу. Међутим, и жене се надају на нашу мушку подршку. Ми ц́емо се тога сјец́ати. И не само данас. Радиц́емо све да наше вољене буду окружене пажњом и бригом како би се често смијале", навео је руски лидер у својој честитки, и пожелио женама здравље, успјех, радост и срец́у.



(Спутник)

Коментари / 0

Оставите коментар