ЛШ: Хамшик о корнерима, Зидан о срећи...

Капитен Наполија поносан на екипу, упркос другом поразу од Реал Мадрида, док тренер "краљевића" тврди да је његов тим прошао јер је квалитетнији, а не срећнији.

Фудбал 08.03.2017 | 11:00
ЛШ: Хамшик о корнерима, Зидан о срећи...
Марек Хамшик изјавио је да Наполи мора да побољша одбрану од корнера, јер су га тако примљени голови коштали пласмана у четвртфинале Лиге шампиона.

Реал је у Напуљу, као у Мадриду, победио резултатом 3:1, иако је Наполи у оба меча први долазио у вођство.

"Опраштамо се од Лиге шампиона уздигнутих чела. У првом полувремену смо показали да можемо да се носимо са једном од најбољих екипа на свету. Штета је што смо после примили голове из прекида", била је прва реакција капитена Наполија.

Он је додао да ће утакмице са актуелним прваком Европе и света бити велико искуство за његов тим.

"Остају нам два циља у овој сезони, то су Серија А и Куп Италије. То што смо у стању да парирамо највећима, треба да нам буде полазна тачка. Али, једно је сигурно - морамо боље да се бранимо приликом корнера".

Наполи је трећи на табели првенства Италије, са два бода мање од Роме, коју је прошлог викенда победио као гост. Другопласирани тим на крају сезоне иде директно у Лигу шампиона, а трећепласирани у квалификације.

Тренер Реала Зинедин Зидан на конференцији за новинаре је рекао да је резултат 3:1 "јасан показатељ односа снага".

"Не мислим да смо имали среће, јер фактор среће у фудбалу не постоји. Резултатска предност проистекла је из нашег квалитета, иако смо током утакмице пролазили кроз тешке периоде. Наполи је боље ушао у меч и први узео иницијативу, али на дуге стазе је Реал тај који је 'испливао' као победник".

"Краљевићи" се окрећу обавезама у Примери, где се са Барселоном боре за титулу, а жреб четвртфинала Лиге шампиона је 17. марта, након преосталих шест реванш сусрета.

Међу осам најбољих у уторак се пласирао и Бајерн, победивши Арсенал у гостима 5:1.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар