LŠ: Hamšik o kornerima, Zidan o sreći...

Kapiten Napolija ponosan na ekipu, uprkos drugom porazu od Real Madrida, dok trener "kraljevića" tvrdi da je njegov tim prošao jer je kvalitetniji, a ne srećniji.

Fudbal 08.03.2017 | 11:00
LŠ: Hamšik o kornerima, Zidan o sreći...
Marek Hamšik izjavio je da Napoli mora da poboljša odbranu od kornera, jer su ga tako primljeni golovi koštali plasmana u četvrtfinale Lige šampiona.

Real je u Napulju, kao u Madridu, pobedio rezultatom 3:1, iako je Napoli u oba meča prvi dolazio u vođstvo.

"Opraštamo se od Lige šampiona uzdignutih čela. U prvom poluvremenu smo pokazali da možemo da se nosimo sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Šteta je što smo posle primili golove iz prekida", bila je prva reakcija kapitena Napolija.

On je dodao da će utakmice sa aktuelnim prvakom Evrope i sveta biti veliko iskustvo za njegov tim.

"Ostaju nam dva cilja u ovoj sezoni, to su Serija A i Kup Italije. To što smo u stanju da pariramo najvećima, treba da nam bude polazna tačka. Ali, jedno je sigurno - moramo bolje da se branimo prilikom kornera".

Napoli je treći na tabeli prvenstva Italije, sa dva boda manje od Rome, koju je prošlog vikenda pobedio kao gost. Drugoplasirani tim na kraju sezone ide direktno u Ligu šampiona, a trećeplasirani u kvalifikacije.

Trener Reala Zinedin Zidan na konferenciji za novinare je rekao da je rezultat 3:1 "jasan pokazatelj odnosa snaga".

"Ne mislim da smo imali sreće, jer faktor sreće u fudbalu ne postoji. Rezultatska prednost proistekla je iz našeg kvaliteta, iako smo tokom utakmice prolazili kroz teške periode. Napoli je bolje ušao u meč i prvi uzeo inicijativu, ali na duge staze je Real taj koji je 'isplivao' kao pobednik".

"Kraljevići" se okreću obavezama u Primeri, gde se sa Barselonom bore za titulu, a žreb četvrtfinala Lige šampiona je 17. marta, nakon preostalih šest revanš susreta.

Među osam najboljih u utorak se plasirao i Bajern, pobedivši Arsenal u gostima 5:1.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar