Став: Комуникација тренера и клуба је испод сваког нивоа Звезде!

Има ли ФК Црвена звезда тренера? Има ли тај кормилар екипе главнокомадујућег? Има ли, уопште, кормилара на том великом броду? Много је питања "има ли", намећу их сами морнари у Љутице Богдана, и сва она наводе на закључак - опет на њихову сугестију - да нема.

Фудбал 07.03.2017 | 22:50
Став: Комуникација тренера и клуба је испод сваког нивоа Звезде!
Да, нема, јер њихову стварност тешко да може да прихвати јавност. Звездашка, фудбалска, спортска, српска. Свеједно, која год. Ко може да верује да Звезда има тренера којем се обраћа - саопштењем. У којем, притом, тврди да су "уједињени на путу ка остварењу циљева". И то "свесни великих препрека које свакодневно постављају противници". Ваљда, споља...

А он, тренер, пак открива - јасно сам, без присуства руководства - да су непријатељи и унутра. Да "и у канцеларијама има људи који нису звездаши и пљују тим, тренера, Звезду". И то све уместо да кажу једни другима у лице, М.Б. саопштава на конференцији за медије уочи дербија кола и гостовања Војводини у Суперлиги.

Све и да су у праву, и они и он, зар тако треба да функционише клуб? Бивши европски и светски првак...

Стадион "Рајко Митић" је огроман, највећи у овој земљи, и може да понуди "безброј" места за састанак. Па макар и на трибинама, на западу, ту одмах испод службених просторија. А може и на северу... Само треба да седну и погледају се у очи, кажу шта имају и договоре се шта иде у јавност - да ли су, заиста, уједињени или сваком иде својим путем.

Не, лакше је да се прљав веш баца с палубе, ко како и кад стигне. Не размишљајући да ће тако да усталаса ионако бурно море око заљуљаног брода који стекну непролазну славу ономад на "Светом Николи".

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гробари Милици

08.03.2017 10:02

Циганска посла

ОДГОВОРИТЕ