Stav: Komunikacija trenera i kluba je ispod svakog nivoa Zvezde!

Ima li FK Crvena zvezda trenera? Ima li taj kormilar ekipe glavnokomadujućeg? Ima li, uopšte, kormilara na tom velikom brodu? Mnogo je pitanja "ima li", nameću ih sami mornari u Ljutice Bogdana, i sva ona navode na zaključak - opet na njihovu sugestiju - da nema.

Fudbal 07.03.2017 | 22:50
Stav: Komunikacija trenera i kluba je ispod svakog nivoa Zvezde!
Da, nema, jer njihovu stvarnost teško da može da prihvati javnost. Zvezdaška, fudbalska, sportska, srpska. Svejedno, koja god. Ko može da veruje da Zvezda ima trenera kojem se obraća - saopštenjem. U kojem, pritom, tvrdi da su "ujedinjeni na putu ka ostvarenju ciljeva". I to "svesni velikih prepreka koje svakodnevno postavljaju protivnici". Valjda, spolja...

A on, trener, pak otkriva - jasno sam, bez prisustva rukovodstva - da su neprijatelji i unutra. Da "i u kancelarijama ima ljudi koji nisu zvezdaši i pljuju tim, trenera, Zvezdu". I to sve umesto da kažu jedni drugima u lice, M.B. saopštava na konferenciji za medije uoči derbija kola i gostovanja Vojvodini u Superligi.

Sve i da su u pravu, i oni i on, zar tako treba da funkcioniše klub? Bivši evropski i svetski prvak...

Stadion "Rajko Mitić" je ogroman, najveći u ovoj zemlji, i može da ponudi "bezbroj" mesta za sastanak. Pa makar i na tribinama, na zapadu, tu odmah ispod službenih prostorija. A može i na severu... Samo treba da sednu i pogledaju se u oči, kažu šta imaju i dogovore se šta ide u javnost - da li su, zaista, ujedinjeni ili svakom ide svojim putem.

Ne, lakše je da se prljav veš baca s palube, ko kako i kad stigne. Ne razmišljajući da će tako da ustalasa ionako burno more oko zaljuljanog broda koji steknu neprolaznu slavu onomad na "Svetom Nikoli".

Izvor: blic.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Grobari Milici

08.03.2017 10:02

Ciganska posla

ODGOVORITE