Окончао је доминацију Партизана, а сад жели на клупу Гане!

Бивши тренер Црвене звезде Славиша Стојановић, који је са црвено-белима окончао шестогодишњу доминацију Партизана, жели да буде селектор Гане.

Фудбал 09.03.2017 | 11:30
Окончао је доминацију Партизана, а сад жели на клупу Гане!
Стојановић је по одласку из Звезде 2014. преузео белгијски Лирс, а прошле године је кратко био тренер кинеског Чангчун Јатаија.

Гана је отворила конкурс за новог селектора после одласка Аврама Гранта, који је напустио "Црне звезде" после елиминције у полуфиналу Купа афричких нација протекле зиме.

Више од 70 тренера се јавило на овај "оглас", а међу њима су бројни стручњаци из Француске, Швајцарске, Белгије, Шпаније, Велике Британије, Португала, Италије, Грчке, а како наводе локални медији и из Србије.

Гану су у протеклих неколико година водила тројица тренера из Србије, Ратомир Дујковић, Милован Рајебац и Горан Стевановић.

Четвороструки шампион Африке је са Дујковићем изборио први наступ на Светском првенству (2006. у Немачкој), са Рајевцем губи у финалу КАН 2010. и стиже до четвртфинала Светског првенства у Јужној Африци, а са Стевановићем стаје у полуфиналу КАН 2012.

Стојановић је током каријере био селектор Словеније, а као тренер је још водио Слован, Домжале и Цеље.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар