Ранијеријева бајка је готова, Шекспир пише наставак...!

Само да не буде драма. . . ! Доскорашњи асистент Италијана добија сталан посао менаџера Лисица!

Фудбал 09.03.2017 | 10:00
Ранијеријева бајка је готова, Шекспир пише наставак...!
Још увек актуелни шампион Енглеске Лестер спрема се да именује Крега Шекспира као сталног менаџера до краја текуће сезоне. Некадашњи први асистент Клаудија Ранијеријапреузео је тим након смене Италијана и убедио власнике клуба да је идеалан човек способан да одржи клуб у безбедној зони што му је добро кренуло са две везане победе над Ливерпулом и Халом.

Шекспир је тренутно у Дубаију са Лестером на мини-припремама, а тамо је према информацијама поузданог гаридјана разогварао са власником Лисица чудног имена које не вреди изговарати. Газде су, наводно, спремне да му у потпуности препусте функцију менаџера до краја првенства. 

Без обзира на чињеницу да су шампиони Енглеске показивлаи интересовање за неколико тренера пре свих Роја Хоџсона и Роберта Манчинија, у светлу отказа Ранијерију и сјајне серије резултата Шекспир је добио подршку фудбалера, као и навијача који су му скандирали име минулог викенда на утакмици са Халом. Штавише, обожава га и Џон Радкин, директор фудбала Лестера.

Једини задатак за Шекспира тренутно је да задржи Лестер у елити, а две победе у минулих седам дана свакако доприносе том циљу и поправиле су расположење на Кинг Пауер стадиону о чему сведоче и скандирања навијача: „Вратио се наш Лестер“.

Шекспиров наредни меч на програму је тек 14. марта када Лестер буде дочекао Севиљу на свом терену у реваншу осмине финала Лиги шампиона у вероватно највећој утакмици у 133-годишњој историји овог клуба. Знајући да је први меч изгубио са 2:1 у Андалузији, Лисицама је довољна победа од 1:0 како би прошле даље. Ништа тешко, зар не?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар