Ranijerijeva bajka je gotova, Šekspir piše nastavak...!

Samo da ne bude drama. . . ! Doskorašnji asistent Italijana dobija stalan posao menadžera Lisica!

Fudbal 09.03.2017 | 10:00
Ranijerijeva bajka je gotova, Šekspir piše nastavak...!
Još uvek aktuelni šampion Engleske Lester sprema se da imenuje Krega Šekspira kao stalnog menadžera do kraja tekuće sezone. Nekadašnji prvi asistent Klaudija Ranijerijapreuzeo je tim nakon smene Italijana i ubedio vlasnike kluba da je idealan čovek sposoban da održi klub u bezbednoj zoni što mu je dobro krenulo sa dve vezane pobede nad Liverpulom i Halom.

Šekspir je trenutno u Dubaiju sa Lesterom na mini-pripremama, a tamo je prema informacijama pouzdanog garidjana razogvarao sa vlasnikom Lisica čudnog imena koje ne vredi izgovarati. Gazde su, navodno, spremne da mu u potpunosti prepuste funkciju menadžera do kraja prvenstva. 

Bez obzira na činjenicu da su šampioni Engleske pokazivlai interesovanje za nekoliko trenera pre svih Roja Hodžsona i Roberta Mančinija, u svetlu otkaza Ranijeriju i sjajne serije rezultata Šekspir je dobio podršku fudbalera, kao i navijača koji su mu skandirali ime minulog vikenda na utakmici sa Halom. Štaviše, obožava ga i Džon Radkin, direktor fudbala Lestera.

Jedini zadatak za Šekspira trenutno je da zadrži Lester u eliti, a dve pobede u minulih sedam dana svakako doprinose tom cilju i popravile su raspoloženje na King Pauer stadionu o čemu svedoče i skandiranja navijača: „Vratio se naš Lester“.

Šekspirov naredni meč na programu je tek 14. marta kada Lester bude dočekao Sevilju na svom terenu u revanšu osmine finala Ligi šampiona u verovatno najvećoj utakmici u 133-godišnjoj istoriji ovog kluba. Znajući da je prvi meč izgubio sa 2:1 u Andaluziji, Lisicama je dovoljna pobeda od 1:0 kako bi prošle dalje. Ništa teško, zar ne?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar