Секси Ева савјетује...

Славна лепотица тврди да се својих ритуала за улепшавање никада не одриче због чега се често пробуди у четири сата после поноћи. Тада најчешће док спавају њени укућани обавља третмане лица.

Занимљивости 07.03.2017 | 13:13
Секси Ева савјетује...
"Много путујем, носим тешку шминку на сету па морам стално да се мажем квалитетним кремама", каже глумица.

Кокос

Жене јој завиде, а мушкарци за њом лудују јер је једна од најпожељнијих холивудских глумица. Многи су мишљења да се Ева Мендез, као и њене колегице, негује скупим козметичким препаратима, али је глумица открила да изглед заправо дугује - кокосовом уљу. Она пре спавања на тело ставља хладно цеђено, кокосово уље.

Без меса

Што се тиче исхране, Ева не једе месо, јер како каже њена кожа је лепша од када га не једе. Уместо меса једе пиринач, рибу, повремено се части сиром, макаронима и десертом.

Редовне вежбе

Глумица такође редовно вежба. Са личним тренером има план вежи које укључују јогу и кардио вежбе. Она воли и јогу, а вежба је два пута недељно. Практикује и трансценденталну медитацију.

Маска за лице Еве Мендез

Потребно је:

кашичица соли, кашика грчког јогурта

Припрема:

Ова два састојка помешајте, мешавину ставите на лице. Маска нека стоји десет минута. Након тога нанесите мало кокосовог уља.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Анонимно

15.03.2017 09:12

УКЉУЧУЈУЋИ И ДОКУМЕНТАРЦЕ,ДЕЛУЈЕ ИСЦЕЉЕЊЕ БОЛЕСНИХ КРОЗ ФИЛМОВЕ И СЕРИЈЕ ДОБРОГА ДУХА!ИАКО ВОЛИМ БОГА,МОЛИМ НЕКА МИ НЕ ЗАМЕРИ ГОСПОД ЈЕР ВОЛИМ ДА ГЛЕДАМ ФИЛМОВЕ И СЕРИЈЕ ДОБРОГА ДУХА РАЗНИХ ЖАНРОВА!ГЛЕДАЊЕ ПОНЕКИХ ИГРАНИХ ФИЛМОВА И ПОНЕКИХ СЕРИЈА ЈЕСУ МОЈ НАЧИН ЖИВЉЕЊА ОД РАНОГА СВОГА ДЕТИЊСТВА,АКО МИ СЕ И ТО ОДУЗМЕ,А ИМАМ И НЕКИХ ПРОБЛЕМА СА СРЦЕМ,МОЛИМ БОГА ДА МИ НЕ УСКРАЋУЈЕ ЗАДОВОЉСТВО ГЛЕДАЊА ИГРАНИХ ФИЛМОВА И СЕРИЈА!ИЗМЕДЈУ ОСТАЛОГА,АКО ХТЕД БИВА,ГОСПОД НЕКА МЕ ОЗДРАВИ ГЛЕДАЈУЋИ ИГРАНЕ ФЛИМОВЕ И СЕРИЈЕ,ЈЕР ИЗМЕДЈУ ОСТАЛИХ,ВЕЛИКУ МОЋ ОД БОГА ИМАЈУ И ОСОБЕ КОЈЕ СУ У ФИЛМОВИМА И СЕРИЈАМА И ОНИ МОГУ АКО ДОЗВОЛИШ ГОСПОДЕ НА МЕНЕ ДЕЛОВАТИ ИСЦЕЉУЈУЋЕ ВРАТИВШИ МЕ У СТАЊЕ КАДА САМ БИВАО ДОВОЉНО ЗДРАВ,САМО НЕКА СУ У ТАКВОМ МОМЕНТУ,ТАМТЕ ГДЕ ЈЕСУ,ДОБРЕ ВОЉЕ!СА БОГОМ ЈЕ СВЕ МОГУЋНО!СЛАВА НА ВИСИНИ,МИР ЉУДИМА ДОБРЕ ВОЉЕ НА ЗЕМЉИ!АМИН!АЛИЛУЈА!

ОДГОВОРИТЕ