Seksi Eva savjetuje...

Slavna lepotica tvrdi da se svojih rituala za ulepšavanje nikada ne odriče zbog čega se često probudi u četiri sata posle ponoći. Tada najčešće dok spavaju njeni ukućani obavlja tretmane lica.

Zanimljivosti 07.03.2017 | 13:13
Seksi Eva savjetuje...
"Mnogo putujem, nosim tešku šminku na setu pa moram stalno da se mažem kvalitetnim kremama", kaže glumica.

Kokos

Žene joj zavide, a muškarci za njom luduju jer je jedna od najpoželjnijih holivudskih glumica. Mnogi su mišljenja da se Eva Mendez, kao i njene kolegice, neguje skupim kozmetičkim preparatima, ali je glumica otkrila da izgled zapravo duguje - kokosovom ulju. Ona pre spavanja na telo stavlja hladno ceđeno, kokosovo ulje.

Bez mesa

Što se tiče ishrane, Eva ne jede meso, jer kako kaže njena koža je lepša od kada ga ne jede. Umesto mesa jede pirinač, ribu, povremeno se časti sirom, makaronima i desertom.

Redovne vežbe

Glumica takođe redovno vežba. Sa ličnim trenerom ima plan veži koje uključuju jogu i kardio vežbe. Ona voli i jogu, a vežba je dva puta nedeljno. Praktikuje i transcendentalnu meditaciju.

Maska za lice Eve Mendez

Potrebno je:

kašičica soli, kašika grčkog jogurta

Priprema:

Ova dva sastojka pomešajte, mešavinu stavite na lice. Maska neka stoji deset minuta. Nakon toga nanesite malo kokosovog ulja.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Anonimno

15.03.2017 09:12

UKLJUČUJUĆI I DOKUMENTARCE,DELUJE ISCELJENJE BOLESNIH KROZ FILMOVE I SERIJE DOBROGA DUHA!IAKO VOLIM BOGA,MOLIM NEKA MI NE ZAMERI GOSPOD JER VOLIM DA GLEDAM FILMOVE I SERIJE DOBROGA DUHA RAZNIH ŽANROVA!GLEDANJE PONEKIH IGRANIH FILMOVA I PONEKIH SERIJA JESU MOJ NAČIN ŽIVLJENJA OD RANOGA SVOGA DETINJSTVA,AKO MI SE I TO ODUZME,A IMAM I NEKIH PROBLEMA SA SRCEM,MOLIM BOGA DA MI NE USKRAĆUJE ZADOVOLJSTVO GLEDANJA IGRANIH FILMOVA I SERIJA!IZMEDJU OSTALOGA,AKO HTED BIVA,GOSPOD NEKA ME OZDRAVI GLEDAJUĆI IGRANE FLIMOVE I SERIJE,JER IZMEDJU OSTALIH,VELIKU MOĆ OD BOGA IMAJU I OSOBE KOJE SU U FILMOVIMA I SERIJAMA I ONI MOGU AKO DOZVOLIŠ GOSPODE NA MENE DELOVATI ISCELJUJUĆE VRATIVŠI ME U STANJE KADA SAM BIVAO DOVOLJNO ZDRAV,SAMO NEKA SU U TAKVOM MOMENTU,TAMTE GDE JESU,DOBRE VOLJE!SA BOGOM JE SVE MOGUĆNO!SLAVA NA VISINI,MIR LJUDIMA DOBRE VOLJE NA ZEMLJI!AMIN!ALILUJA!

ODGOVORITE