Преокрет: Харт остаје у Серији А?!

Непоходно је још само да Манчестер Сити истакне цену.

Фудбал 11.03.2017 | 11:00
Преокрет: Харт остаје у Серији А?!
Иако су пре отприлике три месеца из Торина јасно поручили да Џо Харт неће бити откупљен на крају сезоне јер је прескуп, нове занимљиве информације стижу нам овога јутра из Енглеске. 

Председник Бикова Урбано Каиро ипак је заинтересован да трајно ангажује голмана Манчестер Ситија по истеку његове позајмице овога лета. Искусни 29-годишњи чувар мреже задовољио је на позајмици у Серији А у коју је стигао прошлог августа, где брани сасвим солидно за екипу Синише Михајловића.

Каиро тврди и да је Харт срећан у Торину и да ће пробати да га откупи.

„Са Хартом имамо сјајан однос. Срећан је у Торину и радићемо на томе да остане са нама и наредне сезоне. Доста тога зависи и од Ситија, али сам уверен да би Харт волео да остане у нашем клубу. Очекујем да се ускоро сретнем са челницима Грађана, да видим шта намеравају са њим“, изјавио је Каиро за Манчестер Ивнинг Пост.

Подсетимо, Ливерпул и Вест Хем најчешће су се спомињали ове зиме као клубови који су озбиљно заинтересовани за некадашњег репрезентативног голмана Енглеске, мада није било званичних контаката са Грађанима барем до сада.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар