Preokret: Hart ostaje u Seriji A?!

Nepohodno je još samo da Mančester Siti istakne cenu.

Fudbal 11.03.2017 | 11:00
Preokret: Hart ostaje u Seriji A?!
Iako su pre otprilike tri meseca iz Torina jasno poručili da Džo Hart neće biti otkupljen na kraju sezone jer je preskup, nove zanimljive informacije stižu nam ovoga jutra iz Engleske. 

Predsednik Bikova Urbano Kairo ipak je zainteresovan da trajno angažuje golmana Mančester Sitija po isteku njegove pozajmice ovoga leta. Iskusni 29-godišnji čuvar mreže zadovoljio je na pozajmici u Seriji A u koju je stigao prošlog avgusta, gde brani sasvim solidno za ekipu Siniše Mihajlovića.

Kairo tvrdi i da je Hart srećan u Torinu i da će probati da ga otkupi.

„Sa Hartom imamo sjajan odnos. Srećan je u Torinu i radićemo na tome da ostane sa nama i naredne sezone. Dosta toga zavisi i od Sitija, ali sam uveren da bi Hart voleo da ostane u našem klubu. Očekujem da se uskoro sretnem sa čelnicima Građana, da vidim šta nameravaju sa njim“, izjavio je Kairo za Mančester Ivning Post.

Podsetimo, Liverpul i Vest Hem najčešće su se spominjali ove zime kao klubovi koji su ozbiljno zainteresovani za nekadašnjeg reprezentativnog golmana Engleske, mada nije bilo zvaničnih kontakata sa Građanima barem do sada.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar