Бане има још тога да понуди фудбалу, Зенит је прави клуб за њега!

Стижу похвале на рачун српског капитена. . .

Фудбал 11.03.2017 | 10:30
Бане има још тога да понуди фудбалу, Зенит је прави клуб за њега!
Одлазак Бранислава Ивановића из Челсија после деветогодишње мисије изазвала је емотивну реакцију свих на Стамфорд Бриџу, али се трансфер донекле очекивао. Пре свега из разлога што за српског капитена није било места у Челсијевом систему. 

Ивановић се вратио у Русију, одакле је и искочио на Челсијевом радару, као фудбалер Локомотиве. Иако критичари мисле да јеИвановићево време прошло, његов дугогодишњи саиграч Пауло Фереира не мисли тако. Напротив. Португалски десни бек верује даБане има шта још да понуди фудбалу.

"Ако је изабрао да оде, значи да је сматрао да је тај потез бољи за његову каријеру. Зенит је велики клуб и јасно ми је зашто је изабрао долазак у Санкт Петербург. Посебно у Русију, где је већ играо. Јер, неће му бити потребно много времена да се навикне на нову средину и климатске услове у Русији".

Фереира не крије да се диви Ивановићу, за кога каже да му је велики пријатељ.

"Баш смо причали пре него што је отишао у Зенит. Пожелео сам му све најбоље у новом клубу и верујем да ће успети. Његово време није прошло. Има он још шта да покаже фудбалу", сматра 38-годишњи Португалац, који данас и даље повремено игра фудбал за аматерски клуб Каркавелос.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар