Bane ima još toga da ponudi fudbalu, Zenit je pravi klub za njega!

Stižu pohvale na račun srpskog kapitena. . .

Fudbal 11.03.2017 | 10:30
Bane ima još toga da ponudi fudbalu, Zenit je pravi klub za njega!
Odlazak Branislava Ivanovića iz Čelsija posle devetogodišnje misije izazvala je emotivnu reakciju svih na Stamford Bridžu, ali se transfer donekle očekivao. Pre svega iz razloga što za srpskog kapitena nije bilo mesta u Čelsijevom sistemu. 

Ivanović se vratio u Rusiju, odakle je i iskočio na Čelsijevom radaru, kao fudbaler Lokomotive. Iako kritičari misle da jeIvanovićevo vreme prošlo, njegov dugogodišnji saigrač Paulo Fereira ne misli tako. Naprotiv. Portugalski desni bek veruje daBane ima šta još da ponudi fudbalu.

"Ako je izabrao da ode, znači da je smatrao da je taj potez bolji za njegovu karijeru. Zenit je veliki klub i jasno mi je zašto je izabrao dolazak u Sankt Peterburg. Posebno u Rusiju, gde je već igrao. Jer, neće mu biti potrebno mnogo vremena da se navikne na novu sredinu i klimatske uslove u Rusiji".

Fereira ne krije da se divi Ivanoviću, za koga kaže da mu je veliki prijatelj.

"Baš smo pričali pre nego što je otišao u Zenit. Poželeo sam mu sve najbolje u novom klubu i verujem da će uspeti. Njegovo vreme nije prošlo. Ima on još šta da pokaže fudbalu", smatra 38-godišnji Portugalac, koji danas i dalje povremeno igra fudbal za amaterski klub Karkavelos.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar