Сандерленд слао скаута за Ђурђевића! Умешали се и Италијани!

Још два клуба на листи заинтересованих за Партизановог шпица!

Фудбал 08.03.2017 | 09:00
Сандерленд слао скаута за Ђурђевића! Умешали се и Италијани!
Вечити дерби је био и прошао, сад је време за анализе. И за прављење планова за наредни прелазни рок. А у њему би један од најинтересантнијих играча кад су у питању клубови из Суперлиге могао да буде - Урош Ђурђевић.

Партизанов нападач био је један од централних актера минулог 153. окршаја са Црвеном звездом, голом у 88. минуту сачувао је црно-беле у шампионској трци, а по свему виђеном у досадашњем току сезоне себи је обезбедио добру стартну позицију пред летњу пијацу. Можда и привукао пажњу Сандерленда.

Енглески медији од јутрос пишу како је Дејвид Мојес послао скауте у Београд да у суботу вече са трибина Маракане гледају управо Ђурђевића, јер му је једна од идеја да за наредну сезону подмлади шпиц Црних мачака, с обзиром да први центарфор Џермејн Дефоима већ 34 године, а да његовој замени Виктору Аничебеу уговор истиче на крају првенства.

Засад нема информације шта је шеф скауте службе енглеског клуба Мик Доерти видео и записао у бележницу. Иначе, реч је о човеку који је у Сандерленд стигао после епизоде у Челсију, а на Острву наводе да Ђурђевића зна још док је Урош играо за Витесе, с којима су Плавци у сјајним пословним односима. То могу да буду сигнали да се крене у напад наЂурђевића, али је јасно да до његовог потписа није баш лако стићи. Из више разлога: један је чињеница да управа Партизана приводи крају продаје Николе Миленковића и Душана Влаховића Фјорентини - збирно 6.500.000 евра - што би требало да буде довољно за мирно лето у финансијском смислу. Друго, није баш препоручљиво после младог штопера продати и нападача пред европске квалификације. А треће, Сандерленд, све и да постане заинтересован, није једини који би хтео Ђурђевића.

Раније се писало о Спартаку из Москве, спремном да избори 2.500.000 евра, има интересовања из Турске (Газијантеп), Шпаније, а и Италије. Управо са Апенинског полуострва стиже информација да су вечити дерби гледали и представници Сампдорије и да је у њиховом фокусу баш Урош Ђурђевић.

Неки од локалних листова у Ђенови иду толико далеко да наводе како ће „Ђурђевић на лето отићи из Партизана“, успут подсећају да је ове сезоне дао 11 голова у првенству и два у купу, као и да „може да игра централног шпица, али и такозваног лутајућег нападача“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар