Милан Станковић није рањен

Популарни певач Милан Станковић наступио је протеклог викенда у једном клубу у Бечу, у којем је те вечери наводно дошло до ватреног обрачуна, јавља београдски лист Ало, позивајући се на аустријске медије.

Забава 06.03.2017 | 21:23
 Милан Станковић није рањен
Како су пренијели аустријски медији, око пет часова ујутру, 30-годишњи мушкарац из Румуније сукобио се са два Србина и једним Црногорцем, старости између 25 и 42 године, те да је сукоб ескалирао и да је дошло до пуцњаве испред клуба у којем је наступао наш пјевач.

У првим извјештајима, тамошње новине навеле су да је том приликом Милан рањен у ногу, да је превезен у болницу и да није у животној опасности, те да су главни актери инцидента ухапшени.

Ипак, Станковић је ексклузивно за "Ало" демантовао наводе да је рањен.

- И ја сам, као и ви, из медија сазнао шта се догодило. Ја сам завршио наступ око пола четири послије поноћи, послије чега сам отишао у хотел, а сутрадан су ме одвезли на аеродром, тако да ништа нисам знао док нисам дошао у Београд. Како сам накнадно обавијештен, до инцидента између мени непознатих младића дошло је неко вријеме након мог наступа, па је интервенисала полиција. Заиста сам затечен, јер је све било у реду и била је сјајна атмосфера. Ја сам добро, јер као што рекох, ништа од тога нисам видео - каже Милан за "Ало".

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

и ја сам цуо

06.03.2017 21:40

Да је цивилна застита РС одбила да уцествује у НАТО вјезби а борбу против природних катастрофа јер су саме институције као сто је Влада а посебно кабинет прецједника природна катастрофа која нас је задесила. Да је којим слуцајем Станковиц наступио дје у Лактасима било би цудо да презиви јер главном пјевацу улази у посао.

ОДГОВОРИТЕ