Шпанци тврде: Звезди за Ристића само 1.200.000 евра!

Еспањол би ускоро требало да озваничи долазак младог универзалца.

Фудбал 08.03.2017 | 08:30
Шпанци тврде: Звезди за Ристића само 1.200.000 евра!
Писало се о томе током целог зимског прелазног рока. Звездин универзалац Михаило Ристић је био и остао на прагу шпанског Еспањола. Према појединим информацијама клуб из Барселоне је био спреман да капарише младог репрезентативца Србије и за његове услуге издвоји више од два милиона евра.

Такође, прича се да је Михаило Ристић договорио личне услове са клубом из Барселоне, а да проблем на релацији између Црвене звезде и Еспањола предаставља  динамика исплате. Еспањол је одмах желео да уплати Црвеној звезди 1,2 милиона евра, српски шампион је тражио 600 хиљада више. Остатак новца би био уплаћиван у ратама.

Међутим, шпански медији данас доносе другачију причу... Према њиховим изворима Еспањол ће ускоро озваничити да је завршио посао са Михаилом Ристићем и Црвеном звездом. Али да је тај трансфер укупно тежак 1,2 милиона евра.

Додаје се да Еспањол доводи Ристића као левог бека, иако Србин може да одговори задацима на више позиција у тиму.  Клуб из Барселоне на тој позицији тренутно може да рачуна на Рубена Дуарета и Виктора Алвареза.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар