Španci tvrde: Zvezdi za Ristića samo 1.200.000 evra!

Espanjol bi uskoro trebalo da ozvaniči dolazak mladog univerzalca.

Fudbal 08.03.2017 | 08:30
Španci tvrde: Zvezdi za Ristića samo 1.200.000 evra!
Pisalo se o tome tokom celog zimskog prelaznog roka. Zvezdin univerzalac Mihailo Ristić je bio i ostao na pragu španskog Espanjola. Prema pojedinim informacijama klub iz Barselone je bio spreman da kapariše mladog reprezentativca Srbije i za njegove usluge izdvoji više od dva miliona evra.

Takođe, priča se da je Mihailo Ristić dogovorio lične uslove sa klubom iz Barselone, a da problem na relaciji između Crvene zvezde i Espanjola predastavlja  dinamika isplate. Espanjol je odmah želeo da uplati Crvenoj zvezdi 1,2 miliona evra, srpski šampion je tražio 600 hiljada više. Ostatak novca bi bio uplaćivan u ratama.

Međutim, španski mediji danas donose drugačiju priču... Prema njihovim izvorima Espanjol će uskoro ozvaničiti da je završio posao sa Mihailom Ristićem i Crvenom zvezdom. Ali da je taj transfer ukupno težak 1,2 miliona evra.

Dodaje se da Espanjol dovodi Ristića kao levog beka, iako Srbin može da odgovori zadacima na više pozicija u timu.  Klub iz Barselone na toj poziciji trenutno može da računa na Rubena Duareta i Viktora Alvareza.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar