Видео: Бељув послао Хеја код хирурга и у пензију!

Тони Бељув неочекивано је нокаутирао Дејвида Хеја у 11. рунди борбе у тешкој категорији и вероватно послао бившег шампиона света у пензију.

Остали спортови 07.03.2017 | 14:15
Видео: Бељув послао Хеја код хирурга и у пензију!
Хеј је повредио Ахилову тетиву у шестој рунди, а Белев га је нокаутирао у 11. у лондонској О2 арени.

Због повреде је завршио на операцији, а предвиђа му се рехабилитација до краја 2018. године, што би за тренутно 36-годишњег боксера могло значити и крај професионалне каријере.

Без повреда није прошао ни "Бомбардер" Бељу, он је до победе стигао упркос томе што је поломио руку у уводним рундама. Он такође размишља о пензионисању.



"То је опција, морам размислити о томе. Не знам колико још пута могу изложити своје тело и породицу овим стварима", рекао је 34-годишњи Ливерпуљанин.

Бељу је шампион света у крузер категорији у WБЦ верзији, а борба за Хејом му је била дебитантска у тешкој категорији.

Испред њега је ипак могућа борба затитулу првака света, наводно су га већ контактирали представници WБЦ шампиона Дионтеја Вајлдера и WБО првака Џозефа Паркера.

"Испред Тонија је велика одлука, да ли да брани крузер титулу, има реванш са Хејом или изазове првака света у тешкој категорији. Верујем да може да победи обојицу, а са две титуле првака света би оставио наслеђе", рекао је Бељувов менаџер Еди Херн.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МистерНо

07.03.2017 13:26

Немогу да вјерујем толико коментара на политику и сви имате несто да казете а кад је ријец о спорту тотални мук,зар смо дотке досли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тама

07.03.2017 13:58

Добра борба...