Video: Beljuv poslao Heja kod hirurga i u penziju!

Toni Beljuv neočekivano je nokautirao Dejvida Heja u 11. rundi borbe u teškoj kategoriji i verovatno poslao bivšeg šampiona sveta u penziju.

Ostali sportovi 07.03.2017 | 14:15
Video: Beljuv poslao Heja kod hirurga i u penziju!
Hej je povredio Ahilovu tetivu u šestoj rundi, a Belev ga je nokautirao u 11. u londonskoj O2 areni.

Zbog povrede je završio na operaciji, a predviđa mu se rehabilitacija do kraja 2018. godine, što bi za trenutno 36-godišnjeg boksera moglo značiti i kraj profesionalne karijere.

Bez povreda nije prošao ni "Bombarder" Belju, on je do pobede stigao uprkos tome što je polomio ruku u uvodnim rundama. On takođe razmišlja o penzionisanju.



"To je opcija, moram razmisliti o tome. Ne znam koliko još puta mogu izložiti svoje telo i porodicu ovim stvarima", rekao je 34-godišnji Liverpuljanin.

Belju je šampion sveta u kruzer kategoriji u WBC verziji, a borba za Hejom mu je bila debitantska u teškoj kategoriji.

Ispred njega je ipak moguća borba zatitulu prvaka sveta, navodno su ga već kontaktirali predstavnici WBC šampiona Dionteja Vajldera i WBO prvaka Džozefa Parkera.

"Ispred Tonija je velika odluka, da li da brani kruzer titulu, ima revanš sa Hejom ili izazove prvaka sveta u teškoj kategoriji. Verujem da može da pobedi obojicu, a sa dve titule prvaka sveta bi ostavio nasleđe", rekao je Beljuvov menadžer Edi Hern.

Izvor: B92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

MisterNo

07.03.2017 13:26

Nemogu da vjerujem toliko komentara na politiku i svi imate nesto da kazete a kad je rijec o sportu totalni muk,zar smo dotke dosli.

ODGOVORITE
Name

Tama

07.03.2017 13:58

Dobra borba...