Каиро: Михајловић остаје тренер,он је добар човјек!

Председник Торина Урбано Каиро рекао је да је задовољан радом тренера Синише Михајловића и додао да ће српски стручњак и наредне сезоне водити клупу 'Бикова'.

Фудбал 10.03.2017 | 16:00
Каиро: Михајловић остаје тренер,он је добар човјек!
Иако је све чешће критикован у италијанским медијима, бивши селекор Србије, не мора да брине за своју будућност у торинском клубу.

“Михајловић остаје тренер и наредне сезоне. Он је одличан тренер и добар човек и има уговор још две године. Од 1984. једино је Емилијано Мондонико, који је 1992. завршио сезону као трећи, имао бољи резултат од Михајловићевих ’Бикова’. Тимови испред нас пружају одличне партије, а ми смо превише бодова прокоцкали, највише услед промашених пенала - рекао је Каиро.

Андреа Белоти, пружа сјајне партије у дресу Торина, па је све чешће на мети великих клубова.

“Поставили смо откупну клаузулу на 100 милиона евра и бићемо присиљени да га продамо по тој цени, ако он буде желео да оде. Мислим да не можемо сада да је променимо јер смо скоро потписали нови уговор, али да можемо да преговарамо, он вреди бар 150 милиона. Надам се да нико неће доћи са толико новца јер бих најрадије задржао Белотија, докле год он буде желео да игра за Торино. Док је овде, навијачи и ја ћемо уживати у његовим партијама“, закључио је тренер Торина.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар