Kairo: Mihajlović ostaje trener,on je dobar čovjek!

Predsednik Torina Urbano Kairo rekao je da je zadovoljan radom trenera Siniše Mihajlovića i dodao da će srpski stručnjak i naredne sezone voditi klupu 'Bikova'.

Fudbal 10.03.2017 | 16:00
Kairo: Mihajlović ostaje trener,on je dobar čovjek!
Iako je sve češće kritikovan u italijanskim medijima, bivši selekor Srbije, ne mora da brine za svoju budućnost u torinskom klubu.

“Mihajlović ostaje trener i naredne sezone. On je odličan trener i dobar čovek i ima ugovor još dve godine. Od 1984. jedino je Emilijano Mondoniko, koji je 1992. završio sezonu kao treći, imao bolji rezultat od Mihajlovićevih ’Bikova’. Timovi ispred nas pružaju odlične partije, a mi smo previše bodova prokockali, najviše usled promašenih penala - rekao je Kairo.

Andrea Beloti, pruža sjajne partije u dresu Torina, pa je sve češće na meti velikih klubova.

“Postavili smo otkupnu klauzulu na 100 miliona evra i bićemo prisiljeni da ga prodamo po toj ceni, ako on bude želeo da ode. Mislim da ne možemo sada da je promenimo jer smo skoro potpisali novi ugovor, ali da možemo da pregovaramo, on vredi bar 150 miliona. Nadam se da niko neće doći sa toliko novca jer bih najradije zadržao Belotija, dokle god on bude želeo da igra za Torino. Dok je ovde, navijači i ja ćemo uživati u njegovim partijama“, zaključio je trener Torina.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar