Видео: Лацио "веже" Милинковић-Савића повишицом!

Млади српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић својим играма у дресу Лација ове сезоне привукао је пажњу највећих енглеских клубова.

Фудбал 06.03.2017 | 19:30
Видео: Лацио "веже" Милинковић-Савића повишицом!
Италијански медији већ недаљама спекулишу о интересовању Јувентуса, Челсија и Арсенала, па римски клуб планира да му повећа плату како би да задржао.

Милинковић-Савић тренутно зарађује 750.000 евра по сезони, а према новом уговору би примао више од милион, по чему би био један од најплаћенијих играча "небескоплавих".

Талентовани везиста је у Лацио дошао из Генка 2015. године за седам милиона евра, а у текућој сезони је постигао шестири гола (три прошле) у свим такмичењима, уз четири асистенције у Серији А.

Протекле недеље је постигао погодак у победи над градским ривалом Ромом 2:0 у полуфиналу Купа Италије, а у недељу био асистент у тријумфу у Болоњи истим резултатом.

Римски клуб је у низу од три победе, тренутно је четврти у Серији А са четири бода од позиције која води у квалификације за Лигу шампиона.

Милинковић-Савић има са Лациом уговор до лета 2020. године.

"Довођења младих играча значи давање шансе да сазру. То је јасан сигнал шта клуб планира у будућности. Ни не разматрамо евентуалну продају Милинковић-Савића. Таквим фудбалерима је потребан простор и време да се развију, а он је већ у великом клубу. Навикли смо на приче о одласцима, али ми радимо на томе да Лацио буде клуб у који ће долазити велика појачања", рекао је спортски директор Лација Игли Таре.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар