Video: Lacio "veže" Milinković-Savića povišicom!

Mladi srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić svojim igrama u dresu Lacija ove sezone privukao je pažnju najvećih engleskih klubova.

Fudbal 06.03.2017 | 19:30
Video: Lacio "veže" Milinković-Savića povišicom!
Italijanski mediji već nedaljama spekulišu o interesovanju Juventusa, Čelsija i Arsenala, pa rimski klub planira da mu poveća platu kako bi da zadržao.

Milinković-Savić trenutno zarađuje 750.000 evra po sezoni, a prema novom ugovoru bi primao više od milion, po čemu bi bio jedan od najplaćenijih igrača "nebeskoplavih".

Talentovani vezista je u Lacio došao iz Genka 2015. godine za sedam miliona evra, a u tekućoj sezoni je postigao šestiri gola (tri prošle) u svim takmičenjima, uz četiri asistencije u Seriji A.

Protekle nedelje je postigao pogodak u pobedi nad gradskim rivalom Romom 2:0 u polufinalu Kupa Italije, a u nedelju bio asistent u trijumfu u Bolonji istim rezultatom.

Rimski klub je u nizu od tri pobede, trenutno je četvrti u Seriji A sa četiri boda od pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Milinković-Savić ima sa Laciom ugovor do leta 2020. godine.

"Dovođenja mladih igrača znači davanje šanse da sazru. To je jasan signal šta klub planira u budućnosti. Ni ne razmatramo eventualnu prodaju Milinković-Savića. Takvim fudbalerima je potreban prostor i vreme da se razviju, a on je već u velikom klubu. Navikli smo na priče o odlascima, ali mi radimo na tome da Lacio bude klub u koji će dolaziti velika pojačanja", rekao je sportski direktor Lacija Igli Tare.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar