Санчес отвара себи излаз из Арсенала?!

Судећи према спекулацијама енглеских медија, Алексис Санчес је кренуо да тражи лакши начин да напусти "тобџије" наредног лета.

Фудбал 06.03.2017 | 19:00
Санчес отвара себи излаз из Арсенала?!
Чилеанац одуговлачи са продужењем уговора који истиче на лето 2018, а с обзиром на очајне резултате лондонског клуба очекује се да већ на лето потражи други клуб.

У прилог томе иде и његов статус на претходном мечу, када је почео са клупе дерби против Ливерпула, у којем је Арсенал поражен 3:1, а једини гол постигао управо после уласка Санчеса у игру.

Два дана после енглески медији наводе да је Санчес кажњен местом међу резервама због сукоба са саиграчима на тренингу пред дерби.

"Нисам чуо за то, ништа се није десило. Он је посвећен фудбалер, понекад претера, али то је тако у сваком тиму", демантује медијске спекулације менаџер Арсенала Арсен Венгер.

Санчес је најбољи играч "тобџија" ове сезоне, постигао је 17 голова и асистирао код девет у 26 утакмица у Премијер лиги ове сезоне. Међутим, Венгер је против Ливерпула меч почео са Данијем Велбеком и ове сезоне углавном резервом Оливијеом Жируом, а Арсенал је поражен трећи пут у последња четири кола.

"Не изгледа добро за Арсенал са њим. Верујем да је његов менаџер стално на талефону. То је штета јер је он најбољи играч тима. Играч који је очајнички потребан Арсеналу. Мислим да га новац неће задржати јер је незадовољан на тренингу и не игра довољно, а њему то не представља проблем за форму јер кад уђе опет буде најбољи. Ја да сам на његовом месту, вероватно бих отишао због онога што се дешава у клубу, није због тога дошао у Арсенал, посебно ако не буде у Лиги шампиона. Све показује на то да је несрећан, незадовољан и да жели да иде", сматра легенда Арсенала Јан Рајт.

Расплет ситуације на Емиратима нестрпљиво чекају у Пари Сен Жермену, Јувентусу и Интеру, који ће једва дочекати да купе Чилеанца.

Поједини енглески медији наводе да је Санчес већ рекао челницима Арсенала да жели да напусти клуб. Он је ту одлуку наводно донео после дебакла против Бајерна (5:1), у првом мечу осмине финала ЛШ. Наводно је био незадовољан сарадњом са саиграчима, посебно са Алексом Окслејд-Чемберленом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар