Sančes otvara sebi izlaz iz Arsenala?!

Sudeći prema spekulacijama engleskih medija, Aleksis Sančes je krenuo da traži lakši način da napusti "tobdžije" narednog leta.

Fudbal 06.03.2017 | 19:00
Sančes otvara sebi izlaz iz Arsenala?!
Čileanac odugovlači sa produženjem ugovora koji ističe na leto 2018, a s obzirom na očajne rezultate londonskog kluba očekuje se da već na leto potraži drugi klub.

U prilog tome ide i njegov status na prethodnom meču, kada je počeo sa klupe derbi protiv Liverpula, u kojem je Arsenal poražen 3:1, a jedini gol postigao upravo posle ulaska Sančesa u igru.

Dva dana posle engleski mediji navode da je Sančes kažnjen mestom među rezervama zbog sukoba sa saigračima na treningu pred derbi.

"Nisam čuo za to, ništa se nije desilo. On je posvećen fudbaler, ponekad pretera, ali to je tako u svakom timu", demantuje medijske spekulacije menadžer Arsenala Arsen Venger.

Sančes je najbolji igrač "tobdžija" ove sezone, postigao je 17 golova i asistirao kod devet u 26 utakmica u Premijer ligi ove sezone. Međutim, Venger je protiv Liverpula meč počeo sa Danijem Velbekom i ove sezone uglavnom rezervom Olivijeom Žiruom, a Arsenal je poražen treći put u poslednja četiri kola.

"Ne izgleda dobro za Arsenal sa njim. Verujem da je njegov menadžer stalno na talefonu. To je šteta jer je on najbolji igrač tima. Igrač koji je očajnički potreban Arsenalu. Mislim da ga novac neće zadržati jer je nezadovoljan na treningu i ne igra dovoljno, a njemu to ne predstavlja problem za formu jer kad uđe opet bude najbolji. Ja da sam na njegovom mestu, verovatno bih otišao zbog onoga što se dešava u klubu, nije zbog toga došao u Arsenal, posebno ako ne bude u Ligi šampiona. Sve pokazuje na to da je nesrećan, nezadovoljan i da želi da ide", smatra legenda Arsenala Jan Rajt.

Rasplet situacije na Emiratima nestrpljivo čekaju u Pari Sen Žermenu, Juventusu i Interu, koji će jedva dočekati da kupe Čileanca.

Pojedini engleski mediji navode da je Sančes već rekao čelnicima Arsenala da želi da napusti klub. On je tu odluku navodno doneo posle debakla protiv Bajerna (5:1), u prvom meču osmine finala LŠ. Navodno je bio nezadovoljan saradnjom sa saigračima, posebno sa Aleksom Okslejd-Čemberlenom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar