СЛ: Савић за Нијемце окупио најјачи тим!

Селектор ватерполиста Србије одредио је списак играча на које рачуна за дуел у петом колу Светске лиге.

Остали спортови 07.03.2017 | 13:15
СЛ: Савић за Нијемце окупио најјачи тим!
Дејан Савић саопштио је списак играча на које рачуна за меч петог кола Светске лиге против Немачке, 14. марта.

Селектор Србије позвао је 15 играча за дуел, који ће бити одржан у Зрењанину.

На списку су: Гојко Пијетловић (Орадеа), Душан Мандић (Про Реко), Виктор Рашовић (Барселонета), Сава Ранђеловић (Бреша), Милош Ћук (Егер), Душко Пијетловић (Про Реко), Немања Убовић (Бреша), Милан Алексић (Солнок), Никола Јакшић (Партизан), Филип Филиповић (Про Реко), Андрија Прлаиновић (Солнок), Стефан Митровић (Ференцварош), Бранислав Митровић (Егер), Ђорђе Лазић (Партизан) и Страхиња Рашовић (Барселонета).

"Окупићемо се у недељу, два дана пре меча, а потом радити у понедељак у Београду. Видећемо какво је стање са повредама и после тога одредити 13 играча", рекао је Савић.

Репрезентација је крајем марта прошле године гостовала у Зрењанину и одиграла егзибициону утакмицу са Аустралијом.

"Имали смо тада одличну организацију, сјајан дочек и све је функционисало беспрекорно. Са задовољством стижемо у град на Бегеју жељни да се пуним трибинама одужимо игром и победома која ће нас дефинитивно одвести на завршни турнир Светске лиге", рекао је селектор Србије.

"Делфини" су после четири одиграна кола водећи тим групе А са максималним учинком, једини који су то урадили у овом циклусу Светске лиге, док су Немци последњи са скором од две победе после продужетка и два пораза.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар