Сити у серији, а Пеп каже: Челси је незаустављив!

Фудбалери Манчестер ситија настављају да "јуре" за лидером првенства Челсијем, али се Пеп Гвардиола боји да је разлика превелика да би их и "уловили".

Фудбал 06.03.2017 | 16:00
Сити у серији, а Пеп каже: Челси је незаустављив!
Челси и Манчестер сити ће до краја шампионата одиграти још по 12 утакмица, а разлика између прве и трећепласиране екипе износи осам бодова.

"Плавци" ће у понедељак одиграти свој меч 27. кола против Вест Хема, док је Сити свој одиграо против Сандерленда и лако га савладао (2:0), головима Агуера и Санеа, али им тек предстоји одложена утакмица против градског ривала – Јунајтеда.

Тим Пепа Гвардиоле је освојио 13 од могућих 15 бодова у Премијер лиги, видљив је напредак и у дефанзиви, највећој слабости "грађана", али он верује да ће тешко стићи Челси.

"Права је штета што је разлика између нас и Челсија тако велика. Ми смо ту, иза њих, наравно, али Челси је практично незаустављив у овом тренутку", поручио је Шпанац.

Прошло је неколико недеља откако је рекао да је тим Антонија Контеа "већ освојио титулу" на шта му је Италијан одговорио да је то ипак далеко. И тих "игрица" ће још бити....

Они су "живи" у ФА Купу, где играју против Мидлсброа у четвртфиналу, а пред проласком су и у осмину финала Лиге шампиона након што су надиграли Монако (5:3) у првом мечу.

"Играмо добро у овом тренутку и бележимо добре резултате. Сада долазимо у такав део сезоне да је јасно да ако изгубиш неки меч – ти испадаш. Добро је да то сви играчи знају у клубу и да ће бити опрезни", објаснио је Гвардиола који је посебно након овог меча хвалио стрелца другог гола за Сити Лироја Санеа.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар