Четири ствари у сексу које свако треба да савлада до 35. године

Како године пролазе, тако бројни људи имају све квалитетније сексуалне односе уместо да им опадне интересовање за секс. Да ли сте се икад запитали зашто је то тако?

Занимљивости 06.03.2017 | 11:18
Четири ствари у сексу које свако треба да савлада до 35. године
Истраживања су показала да се о нарочито односи на жене, које највише уживају у сексу од 35. године надаље. Разлог за то је, како тврде научници, боље познавање свог тела, својих жеља и потреба.

Управо зато представљамо четири мала правила која треба савладати до 35. године живота:

Радите оно што волите

Секс је врло интимна и страствена радња у којој учествује двоје људи. Уживање који може да донесе вођење љубави је невероватно искуство, али једино ако радите оно што вам одговара. ОК је рећи 'не', али не устручавајте се да испробате нешто ново.

Експериментисање није табу

Поверење између партнера који су у дубљој вези и те како може да утиче на квалитет сексуалног односа. Када се двоје људи довољно познаје, мали експерименти у сексу су и више него добродошли. Испробајте, комбинујте и уживајте.

Никада, али никада без заштите

Осим због нежељене трудноће, заштитите се и од полно преносивих болести којих у последње време има више него што мислите. То се нарочито односи на свеже везе и нове интимне партнере. Не вреди ризиковати.

Не журите

Сексуални однос може да буде врло занимљив и може да траје целу ноћ... или дан. Али, није све у сексу, већ у великом броју ситница пре и после њега. Игра завођења, предигра, вреле паузе, мажење након односа. Могућности су бројне, занимљиве и изузетно забавне. Уживајте у односу и истражујте своје жеље и потребе.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар