Вјерници да користе Библију као и телефоне

Поглавар Римокатоличке цркве папа Фрањо позвао је данас вјернике да користе Библију колико би можда користили своје мобилне телефоне за поруке, преносе медији.

Свијет 05.03.2017 | 16:00
Вјерници да користе Библију као и телефоне
Он је у свом обраћању поручио вјерницима да дају Библији исто мјесто у свакодневном животу, које дају и мобилним телефонима.

"Што би се догодило ако би је отворили више пута у току дана, ако бисмо читали поруке Бога садржане у Библији, на начин како читамо поруке на нашим телефонима"?, упитао је папа Фрањо.

Агенција АП наводи како римокатолички поглавар врло често користи друштвене мреже, укључујући и Тwиттер, како би допро до вјерника.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мојсије

05.03.2017 15:37

Читати Библију мозе сватко,свима је доступна, Али примјењивати прочитано из Библије,то је већ, Некима тешко,Вјерске водје кад би само примјењивали Исусове ријечи из Матеја 7:12 ,гдје казе :Све дакле што зелите да људи чине вама чините и ви њима.Или гдје иде кад нетко умре ?.Библија даје јасан одговор и то у Ивану (Јовану) 5:28 стоји : Не чудите се томе јел долази час у који ће сви који су у гробовима чути глас његов и изаћи они који су чинили добро на ускрснуће зивота а они који су чинили зло на ускрснуће осуде.Ту видимо да ће ускрснуће бити на земљи а не на небу,каи Андјели. Мозда размисле и о томе зашто се молимо , Оче наш и ту лијепо казе,да се свети име твоје, чије бисмо име требали светити ,ако син има име Исус Крист,па требало би да и отац има име тј Бог јахве,Јехова.Даље молитва наставља да додје воља твоја како на небесима тако и на земљи,логички је разумјети да ће Краљевство бозије завладати земљом, шта имамо ми од тога па прочитајте из Библије откривење 21:4,Псалам 37:10,Иван(Јован) 17:3........и тако даље.Бозија Ријеч Библија је написана за све људе и све нације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зијад

05.03.2017 16:36

Бозија Ријец Библија је написана за све људе и све нације,заборавио си да додас јос да је бозија ријец Куран задња бозија објава за све људе и нације.

Name

Тетак Мата

05.03.2017 21:36

Алај га и овај Папа лупета па нек' направи Библију малу ко телефон па ћу носит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојша

06.03.2017 18:54

Вјерници на Балкану? Веома мали број, мозда чак неколико истинских вјерника. Остали су лицемјери, фолклораши, традиционалисти, који само мисле да су вјерници, а са вјером у Бога немају ама баш никакве везе.

ОДГОВОРИТЕ