Vjernici da koriste Bibliju kao i telefone

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo pozvao je danas vjernike da koriste Bibliju koliko bi možda koristili svoje mobilne telefone za poruke, prenose mediji.

Svijet 05.03.2017 | 16:00
Vjernici da koriste Bibliju kao i telefone
On je u svom obraćanju poručio vjernicima da daju Bibliji isto mjesto u svakodnevnom životu, koje daju i mobilnim telefonima.

"Što bi se dogodilo ako bi je otvorili više puta u toku dana, ako bismo čitali poruke Boga sadržane u Bibliji, na način kako čitamo poruke na našim telefonima"?, upitao je papa Franjo.

Agencija AP navodi kako rimokatolički poglavar vrlo često koristi društvene mreže, uključujući i Twitter, kako bi dopro do vjernika.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mojsije

05.03.2017 15:37

Čitati Bibliju moze svatko,svima je dostupna, Ali primjenjivati pročitano iz Biblije,to je već, Nekima teško,Vjerske vodje kad bi samo primjenjivali Isusove riječi iz Mateja 7:12 ,gdje kaze :Sve dakle što zelite da ljudi čine vama činite i vi njima.Ili gdje ide kad netko umre ?.Biblija daje jasan odgovor i to u Ivanu (Jovanu) 5:28 stoji : Ne čudite se tome jel dolazi čas u koji će svi koji su u grobovima čuti glas njegov i izaći oni koji su činili dobro na uskrsnuće zivota a oni koji su činili zlo na uskrsnuće osude.Tu vidimo da će uskrsnuće biti na zemlji a ne na nebu,kai Andjeli. Mozda razmisle i o tome zašto se molimo , Oče naš i tu lijepo kaze,da se sveti ime tvoje, čije bismo ime trebali svetiti ,ako sin ima ime Isus Krist,pa trebalo bi da i otac ima ime tj Bog jahve,Jehova.Dalje molitva nastavlja da dodje volja tvoja kako na nebesima tako i na zemlji,logički je razumjeti da će Kraljevstvo bozije zavladati zemljom, šta imamo mi od toga pa pročitajte iz Biblije otkrivenje 21:4,Psalam 37:10,Ivan(Jovan) 17:3........i tako dalje.Bozija Riječ Biblija je napisana za sve ljude i sve nacije.

ODGOVORITE
Name

Zijad

05.03.2017 16:36

Bozija Rijec Biblija je napisana za sve ljude i sve nacije,zaboravio si da dodas jos da je bozija rijec Kuran zadnja bozija objava za sve ljude i nacije.

Name

Tetak Mata

05.03.2017 21:36

Alaj ga i ovaj Papa lupeta pa nek' napravi Bibliju malu ko telefon pa ću nosit.

ODGOVORITE
Name

Nebojša

06.03.2017 18:54

Vjernici na Balkanu? Veoma mali broj, mozda čak nekoliko istinskih vjernika. Ostali su licemjeri, folkloraši, tradicionalisti, koji samo misle da su vjernici, a sa vjerom u Boga nemaju ama baš nikakve veze.

ODGOVORITE