Буњевчевић: Будимо поносни на Маја Вујовића!

„Слаб дерби, странци су прецењени“, додао је потпредседник ФСС.

Фудбал 05.03.2017 | 13:00
Буњевчевић: Будимо поносни на Маја Вујовића!
Дерби Маја Вујовића. Тако би могла да се окарактеришу дешавања на 153.вечитом дербију. Слаб фудбал брзо ће да падне у заборав, годинама ће се причати о невероватном пропусту из 34.минута када је судијска петорка дозволила Црвеној звезди да стигне до водећег гола, после асистенције Руиза из гол аута.

Арбитар из Новог Сада није положио испит, али има и оних који га бране. Потпредседник ФС Србије Горан Буњевчевић истакао је у изјави за Журнал да за нерегуларну ситуацију не треба кривити Вујовића, него његове помоћнике.

„Партизан је заслужено изједначио. Слаб дерби. Странци су мало прецењени у нашем фудбалу. Сматрам да је Вујовић одрадио феноменалну утакмицу, грешка је саставни део спорта. Помоћници су грешили, не и Мајо. Можемо да будемо поносни на њега“, поручио је Горан Буњевчевић.

Велики број саговорника из свечане ложе није био задовољан виђеним. Слаб меч тешко је пао легендарном капитену Црвене звезде Станиславу Карасију.

„Једна од слабијих утакмица које сам гледао. Ово не личи на дерби. Поготово када оволики народ дође, а ти не покажеш ништа. Ама, баш ништа. И голови који су пали су нерегуларни, али то је за друге да коментаришу“, додао је Караси.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар