Bunjevčević: Budimo ponosni na Maja Vujovića!

„Slab derbi, stranci su precenjeni“, dodao je potpredsednik FSS.

Fudbal 05.03.2017 | 13:00
Bunjevčević: Budimo ponosni na Maja Vujovića!
Derbi Maja Vujovića. Tako bi mogla da se okarakterišu dešavanja na 153.večitom derbiju. Slab fudbal brzo će da padne u zaborav, godinama će se pričati o neverovatnom propustu iz 34.minuta kada je sudijska petorka dozvolila Crvenoj zvezdi da stigne do vodećeg gola, posle asistencije Ruiza iz gol auta.

Arbitar iz Novog Sada nije položio ispit, ali ima i onih koji ga brane. Potpredsednik FS Srbije Goran Bunjevčević istakao je u izjavi za Žurnal da za neregularnu situaciju ne treba kriviti Vujovića, nego njegove pomoćnike.

„Partizan je zasluženo izjednačio. Slab derbi. Stranci su malo precenjeni u našem fudbalu. Smatram da je Vujović odradio fenomenalnu utakmicu, greška je sastavni deo sporta. Pomoćnici su grešili, ne i Majo. Možemo da budemo ponosni na njega“, poručio je Goran Bunjevčević.

Veliki broj sagovornika iz svečane lože nije bio zadovoljan viđenim. Slab meč teško je pao legendarnom kapitenu Crvene zvezde Stanislavu Karasiju.

„Jedna od slabijih utakmica koje sam gledao. Ovo ne liči na derbi. Pogotovo kada ovoliki narod dođe, a ti ne pokažeš ništa. Ama, baš ništa. I golovi koji su pali su neregularni, ali to je za druge da komentarišu“, dodao je Karasi.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar