У БиХ данас облачно вријеме са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно вријеме са кишом и температуром ваздуха од 11 до 17 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 05.03.2017 | 10:23
У БиХ данас облачно вријеме са кишом
Јутрос је облачно са кишом на југу и западу, а у осталим предјелима претежно суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Пријеподне ће у Херцеговини и Крајини бити нешто обилнијих падавина, а киша ће се полако ширити и ка истоку. Најмање падавина очекује се у Семберији.

Дуваће умјерен јужни и југозападни вјетар, повремено са јаким до олујним ударима, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од 11 до 17, у вишим предјелима до осам степени Целзијусових.

Температура у 8.00 часова: Бјелашница минус један степен Целзијусових, Чемерно четири, Гацко и Мраковица шест, Хан Пијесак и Калиновик седам, Чајниче и Крупа на Уни осам, Нови Град, Зворник, Соколац и Билећа девет, Вишеград и Кнежево 10, Приједор, Рудо и Требиње 11, Тузла, Крупа на Врбасу, Мањача, Мркоњић Град, Бањалука и Брод 12, Зеница, Шипово, Бијељина, Србац, Сребреница и Фоча 13, Добој, Источно Сарајево, Мостар и Неум 14, Котор Варош и Рибник 15 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар