U BiH danas oblačno vrijeme sa kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom i temperaturom vazduha od 11 do 17 stepeni Celzijusovih.

Bosna i Hercegovina 05.03.2017 | 10:23
U BiH danas oblačno vrijeme sa kišom
Jutros je oblačno sa kišom na jugu i zapadu, a u ostalim predjelima pretežno suvo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prijepodne će u Hercegovini i Krajini biti nešto obilnijih padavina, a kiša će se polako širiti i ka istoku. Najmanje padavina očekuje se u Semberiji.

Duvaće umjeren južni i jugozapadni vjetar, povremeno sa jakim do olujnim udarima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od 11 do 17, u višim predjelima do osam stepeni Celzijusovih.

Temperatura u 8.00 časova: Bjelašnica minus jedan stepen Celzijusovih, Čemerno četiri, Gacko i Mrakovica šest, Han Pijesak i Kalinovik sedam, Čajniče i Krupa na Uni osam, Novi Grad, Zvornik, Sokolac i Bileća devet, Višegrad i Kneževo 10, Prijedor, Rudo i Trebinje 11, Tuzla, Krupa na Vrbasu, Manjača, Mrkonjić Grad, Banjaluka i Brod 12, Zenica, Šipovo, Bijeljina, Srbac, Srebrenica i Foča 13, Doboj, Istočno Sarajevo, Mostar i Neum 14, Kotor Varoš i Ribnik 15 stepeni Celzijusovih.

Komentari / 0

Ostavite komentar