Нека лицитација крене: Челси спрема новац за Сергеја!

Јувентус одавно показао интересовање, Лацио не жели продају, али да ли ће одолети милионима.

Фудбал 09.03.2017 | 09:30
Нека лицитација крене: Челси спрема новац за Сергеја!
Пре безмало месец дана појавила се информација да су Сергеј Милинковић Савић и Лацио на прагу парафирања нове сарадње, али то не спречава највеће европске клубове да меркају најталентованијег српског играча и траже своју шансу да остваре трансфер на лето. 

Јувентус је одавно показао интересовање, Лацио нема намеру да се одрекне момка кога виде као залог за будућност, али питање је хоће ли Клаудио Лотито моћи да одоли свим милионима који буду падали око Сергеја. Јер, како јавља Скај Италија, односно њихов трансфер гуру Ђанлука ди Марцио, Челси је такође ушао у трку за потпис СМС!

Српски офанзивни везиста одушевљава фудбалске критичаре у Италији својим играма, па није ни чудо што су у ред стали европски великани. Ове сезоне Сергеј има шест голова и пет асистенција, играч је у кога Симоне Инзаги има највише поверења и због тога се не либи да му укаже највеће задатке. Некадашњи изданак Војводине је ове сезоне достигао играчку зрелост због које је привукао велику пажњу, а Јувентус га је чак видео као дугорочно решење. 

У игри је, наводно сума од минимум 20.000.000 евра. Али, врло је могуће да ће цена скочити оног тренутка када Сергеј буде потписао нови уговор. Садашњи му истиче 2020. године, а Небескоплави су му обећали и повишицу са 1.000.000 на 1.400.000 евра. Притом, не треба заборавити да ће и Генку ићи одређени проценти од продаје. 

Наравно, Јувентус и Челси моћи ће да понуде и много више. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар