Neka licitacija krene: Čelsi sprema novac za Sergeja!

Juventus odavno pokazao interesovanje, Lacio ne želi prodaju, ali da li će odoleti milionima.

Fudbal 09.03.2017 | 09:30
Neka licitacija krene: Čelsi sprema novac za Sergeja!
Pre bezmalo mesec dana pojavila se informacija da su Sergej Milinković Savić i Lacio na pragu parafiranja nove saradnje, ali to ne sprečava najveće evropske klubove da merkaju najtalentovanijeg srpskog igrača i traže svoju šansu da ostvare transfer na leto. 

Juventus je odavno pokazao interesovanje, Lacio nema nameru da se odrekne momka koga vide kao zalog za budućnost, ali pitanje je hoće li Klaudio Lotito moći da odoli svim milionima koji budu padali oko Sergeja. Jer, kako javlja Skaj Italija, odnosno njihov transfer guru Đanluka di Marcio, Čelsi je takođe ušao u trku za potpis SMS!

Srpski ofanzivni vezista oduševljava fudbalske kritičare u Italiji svojim igrama, pa nije ni čudo što su u red stali evropski velikani. Ove sezone Sergej ima šest golova i pet asistencija, igrač je u koga Simone Inzagi ima najviše poverenja i zbog toga se ne libi da mu ukaže najveće zadatke. Nekadašnji izdanak Vojvodine je ove sezone dostigao igračku zrelost zbog koje je privukao veliku pažnju, a Juventus ga je čak video kao dugoročno rešenje. 

U igri je, navodno suma od minimum 20.000.000 evra. Ali, vrlo je moguće da će cena skočiti onog trenutka kada Sergej bude potpisao novi ugovor. Sadašnji mu ističe 2020. godine, a Nebeskoplavi su mu obećali i povišicu sa 1.000.000 na 1.400.000 evra. Pritom, ne treba zaboraviti da će i Genku ići određeni procenti od prodaje. 

Naravno, Juventus i Čelsi moći će da ponude i mnogo više. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar