Славицу покушали да убију?!

"Оно што брине јесте чињеница да је за један дан имала два удеса и очекујем да се сви детаљи испитају, јер у СПС-у сумњамо да се ради о случајности”, каже за „Ало!” Ивица Дачић.


Србија 04.03.2017 | 13:42
Славицу покушали да убију?!
Министрака без портфеља Славица Ђукић Дејановић, која се успешно опоравља од повреда задобијених у саобраћајној несрећи, у размаку од само неколико сати је, веровали или не, доживела чак два удеса на југу Србије!

Управо то је дало повода њеним страначким колегама да тврде да ове несреће нису случајне и да се иза свега крије покушај угрожавања живота функционерке СПС-а!

Лидер СПС-а и шеф српске дипломатије Ивица Дачић јуче је, пре него што је обишао своју партијску другарицу у болници, рекао за „Ало!” да је министарка добро и да ће све издржати.

Славица је добро. Постоји могућност да је оперишу, али је она јака жена и издржаће све. Ми смо сви уз њу. Оно што брине јесте чињеница да је за један дан имала два удеса и очекујем да се сви детаљи испитају, јер у СПС-у сумњамо да се ради о случајности. Нарочито што сви стрепимо од „потписа такозваног судара с камионом” - рекао је он.

Да два удеса у само неколико сати нису случајност, тврди и државни секретар у МСП-у Ивица Тончев, који за „Ало!” каже да ће СПС тражити да се испитају сви детаљи удеса.

- Не верујемо у случајности. Зар је могуће да исти дан у истом месту исти аутомобил са Славицом Ђукић Дејановић има два судара? Тражићемо да се формира посебна група да испита све. Славица је, хвала богу, добро, али не смемо ништа препустити случају - каже Тончев.

Подсетимо, први удес који је доживела министарка био је при доласку на митинг у Врању, када је на улазу у тај град, како „Ало!” сазнаје, дошло до „мањег чукања са другим возилом”, а други у Грделичкој клисури при повратку из Врања, када је њен аутомобил смрскан, а она и возач волшебно прошли са повредама које нису опасне по живот.

Славица Ђукић Дејановић је јуче пре подне из КЦ „Ниш“ примљена на Институт за ортопедско-хируршке болести „Бањица”, где су лекари након опсежне медицинске дијагностике одлучили да ипак сачекају са интервенцијом.

Како „Ало!” сазнаје у МУП-у, према првим, прелиминарним, незваничним резултатима увиђаја, возач „аудија 6” у којем је била министарка изгледа да је улетео у класичне „маказице”, како се то народски каже.

- Он је прексиноћ око 19.45 кренуо у обилажење на путу у Грделичкој клисури, километар од Предејана, када је налетео на теретно возило из супротног смера. Тренутно траје вештачење аутомобила у којем је била министарка - навели су у МУП-у.

Извор; Ало

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

ВРЕМЕПЛОВ

04.03.2017 13:39

Сетих се случајно догађаја када је страдао Слободан Пенезић Крцун и када су обавестили Броза о томе, а овај помало наивно упита: Зар је већ девет часова?

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

04.03.2017 14:02

Ма то се односило на Ђемала Биједича кад су Јованки рекли а она "зар је веч подне"

Name

ЖИВА ИСТИНА

05.03.2017 14:04

ПА НИГДЈЕ НЕ МОЖЕ БЕЗ СРБА

Name

бања лука

04.03.2017 14:03

Најлаксе окривити возаца камиона сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

04.03.2017 14:26

Ретко добра и цестита политицарка.оздравице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован.

06.03.2017 12:05

Будало

Name

Море јок

07.03.2017 09:52

Честитих и добрих међу политичарима нема. Иначе не би били политичари. Можда негдје другдје, али овдје не.

Name

легија

04.03.2017 14:27

Класичне маказе и још расправљају о покушају убиства.Сви знамо како безобразно возе аута под пратњом.Како бахато живе тако се и возе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

05.03.2017 08:30

Свака част, све сте рекли. Сви знамо каквим се све код нас гадостима баве у предизборној кампањи, зар је у Србији ишта боље?

Name

бск

04.03.2017 16:53

Није то науцило да вози Ауди дајте им фицу на то су навикли и сигурно неце упасти у маказе

ОДГОВОРИТЕ
Name

А сто њу

05.03.2017 15:31

А сто њу Дацицу.Зена психијатар па добро види расуло.Ил је несто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

возач

05.03.2017 15:51

Прво да видимо схему удеса па да сами просудимо ко бих могао бити кривац, а не да нам Дачић соли памет..

ОДГОВОРИТЕ