Slavicu pokušali da ubiju?!

"Ono što brine jeste činjenica da je za jedan dan imala dva udesa i očekujem da se svi detalji ispitaju, jer u SPS-u sumnjamo da se radi o slučajnosti”, kaže za „Alo!” Ivica Dačić.


Srbija 04.03.2017 | 13:42
Slavicu pokušali da ubiju?!
Ministraka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović, koja se uspešno oporavlja od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, u razmaku od samo nekoliko sati je, verovali ili ne, doživela čak dva udesa na jugu Srbije!

Upravo to je dalo povoda njenim stranačkim kolegama da tvrde da ove nesreće nisu slučajne i da se iza svega krije pokušaj ugrožavanja života funkcionerke SPS-a!

Lider SPS-a i šef srpske diplomatije Ivica Dačić juče je, pre nego što je obišao svoju partijsku drugaricu u bolnici, rekao za „Alo!” da je ministarka dobro i da će sve izdržati.

Slavica je dobro. Postoji mogućnost da je operišu, ali je ona jaka žena i izdržaće sve. Mi smo svi uz nju. Ono što brine jeste činjenica da je za jedan dan imala dva udesa i očekujem da se svi detalji ispitaju, jer u SPS-u sumnjamo da se radi o slučajnosti. Naročito što svi strepimo od „potpisa takozvanog sudara s kamionom” - rekao je on.

Da dva udesa u samo nekoliko sati nisu slučajnost, tvrdi i državni sekretar u MSP-u Ivica Tončev, koji za „Alo!” kaže da će SPS tražiti da se ispitaju svi detalji udesa.

- Ne verujemo u slučajnosti. Zar je moguće da isti dan u istom mestu isti automobil sa Slavicom Đukić Dejanović ima dva sudara? Tražićemo da se formira posebna grupa da ispita sve. Slavica je, hvala bogu, dobro, ali ne smemo ništa prepustiti slučaju - kaže Tončev.

Podsetimo, prvi udes koji je doživela ministarka bio je pri dolasku na miting u Vranju, kada je na ulazu u taj grad, kako „Alo!” saznaje, došlo do „manjeg čukanja sa drugim vozilom”, a drugi u Grdeličkoj klisuri pri povratku iz Vranja, kada je njen automobil smrskan, a ona i vozač volšebno prošli sa povredama koje nisu opasne po život.

Slavica Đukić Dejanović je juče pre podne iz KC „Niš“ primljena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica”, gde su lekari nakon opsežne medicinske dijagnostike odlučili da ipak sačekaju sa intervencijom.

Kako „Alo!” saznaje u MUP-u, prema prvim, preliminarnim, nezvaničnim rezultatima uviđaja, vozač „audija 6” u kojem je bila ministarka izgleda da je uleteo u klasične „makazice”, kako se to narodski kaže.

- On je preksinoć oko 19.45 krenuo u obilaženje na putu u Grdeličkoj klisuri, kilometar od Predejana, kada je naleteo na teretno vozilo iz suprotnog smera. Trenutno traje veštačenje automobila u kojem je bila ministarka - naveli su u MUP-u.

Izvor; Alo

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

ВРЕМЕПЛОВ

04.03.2017 13:39

Сетих се случајно догађаја када је страдао Слободан Пенезић Крцун и када су обавестили Броза о томе, а овај помало наивно упита: Зар је већ девет часова?

ODGOVORITE
Name

miloš

04.03.2017 14:02

Ma to se odnosilo na Đemala Bijediča kad su Jovanki rekli a ona "zar je več podne"

Name

ŽIVA ISTINA

05.03.2017 14:04

PA NIGDJE NE MOŽE BEZ SRBA

Name

banja luka

04.03.2017 14:03

Najlakse okriviti vozaca kamiona sada.

ODGOVORITE
Name

Jovan

04.03.2017 14:26

Retko dobra i cestita politicarka.ozdravice.

ODGOVORITE
Name

Jovan.

06.03.2017 12:05

Budalo

Name

More jok

07.03.2017 09:52

Čestitih i dobrih među političarima nema. Inače ne bi bili političari. Možda negdje drugdje, ali ovdje ne.

Name

legija

04.03.2017 14:27

Klasične makaze i još raspravljaju o pokušaju ubistva.Svi znamo kako bezobrazno voze auta pod pratnjom.Kako bahato žive tako se i voze

ODGOVORITE
Name

Saša

05.03.2017 08:30

Svaka čast, sve ste rekli. Svi znamo kakvim se sve kod nas gadostima bave u predizbornoj kampanji, zar je u Srbiji išta bolje?

Name

bsk

04.03.2017 16:53

Nije to naucilo da vozi Audi dajte im ficu na to su navikli i sigurno nece upasti u makaze

ODGOVORITE
Name

A sto nju

05.03.2017 15:31

A sto nju Dacicu.Zena psihijatar pa dobro vidi rasulo.Il je nesto drugo.

ODGOVORITE
Name

vozač

05.03.2017 15:51

Prvo da vidimo shemu udesa pa da sami prosudimo ko bih mogao biti krivac, a ne da nam Dačić soli pamet..

ODGOVORITE