Врх СПС потписима подржао Вучића

У седишту СПС данас су потписе за кандидатуру Александра Вучића за председника Србије дали председник и функционери те странке Ивица Дачић, Александар Антић и Никола Никодијевић.

Србија 03.03.2017 | 20:00
Врх СПС потписима подржао Вучића
"Наш циљ је да се Србија не зауставља на овом путу. Не желимо да се у Србију уносе вируси политичке нестабилности какви постоје у нашим околним земљама", рекао је Дачић и додао да се од опозиционих председничких кандидата већ може чути да су услови нерегуларни правдајући се за евентуалне пораз на изборима и који најављују сценарије нестабилности у Србији.

Он каже да заједнички кандидат владајуће коалиције излази са јасним програмом пред грађане, а то је да Србија буде јака, цењена, поштована.

"Са друге стране, имамо све друге кандидате који немају политички програм, осим тога да желе да девалвирају оно што је до сада постигнуто", поручио је лидер социјалиста.

Како каже коалиција ће наступити јединствено, а СПС ће уложити максимум, јер ово није, како каже, гласање за Александра Вучића, за СНС, већ "гласање за све нас".

"Ми се понашамо као да ми имамо свог кандидата, а то је Вучић", поручио је Дачић.

Он каже да је као председник СПС задовољан одзивом бирача, када је реч о прикупљању потписа, и да очекује да ће до краја дана само СПС прикупити у Србији више од 10.000 потписа за кандидатуру Вучића, а да је у Београду прикупљено 3.000 потписа.

"Одзив је добар, велике су гужве по нашим општинским одборима широм Србије, што показује да је наша партија у целини озбиљно приступила заједничком послу и да ћемо дати велики допринос победи нашег заједничког кандидата Александра Вучића", закључио је Дачић.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар